• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uusi Rolls -toimipiste Neste Taukotuuleen Lahteen – yrittäjänä Tero Voutilainen

Hampurilaisketju Rolls avasi uuden toimipisteen Neste Taukotuuleen Lahteen 15.3. Ravintolan yrittäjänä toimii Tero Voutilainen.

Neste Taukotuuli Lahdessa sai uusimman Rolls-ravintolan 15.3.2021. Rolls-yrittäjänä toimii Tero Voutilainen, joka on ollut kauppiaana Taukotuulessa 10 vuotta. 

Rollsiin Voutilainen päätyi monestakin syystä. ”Rollsilla on hyvät tuotteet ja niistä on helppo valita kullekin sopiva. Myös hinnat ovat asiakasystävälliset. Oranssi väri on kiva, tykkään siitä. Tulee positiivinen mielikuva jo pelkästä väristä. Lahden jo runsaaseen hampurilaistarjontaan Rolls tuo tarvittavan lisän. Rollsille on vielä paikkansa.”, Voutilainen kertoo.

Uusi Rolls sijaitsee Valtatie 24 varrella ja se palvelee sekä paikallisia asiakkaita ja varsinkin loma-aikoina myös matkailijoita. ”Meille on helppo tulla, eikä parkkipaikat ole ongelma”. Voutilainen toteaa.

”Rolls tuo myös hyvän lisävaihtoehdon viikoittain vaihtuviin lounaisiin ja muihin Taukotuulen ravintolapalveluihin. – Take away on tietenkin tämän kevään juttu, ja tulemme mainostamaan eri medioissa, jotta asiakkaat löytävät meidät. Rock ´n´ Rolls!”, Voutilainen täsmentää.

Franchise News 19.3.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta