• Facebook
  • x
  • Linkedin

Alina -ketjulla uudet yksiköt Savonlinnaan ja Orivedelle

Hoiva-alan ketjulla Alinalla on aloittamassa uusia yrittäjiä sekä Savonlinnassa että Orivedellä.

Savonlinnan Alinassa uusi vuosi tuo mukanaan yrittäjävaihdoksen, kun Maarit Tirronen aloittaa yrittäjänä 1.1.2020 ja Savonlinnan nykyinen yrittäjä Heidi Juuti vaihtaa roolia yrittäjästä yrityksen vastaavaksi hoitajaksi.

   

Kuvassa Alinan Savonlinnan, 1.1.2020 aloittava yrittäjä Maarit Tirronen (vasemmalla) vierellään nykyinen yrittäjä Heidi Juuti (oikealla). (Kuva: www.alinahoivatiimi.fi)

Tirrosella on kaksi hoitoalantutkintoa ollen koulutukseltaan sekä sairaanhoitaja että lääketeknikko. Tirronen on tähän mennessä työskennellyt reilun vuoden verran Alina Savonlinnan vastaavana hoitajana ja kokemuksensa perusteella hän tietää, mihin on ryhtymässä. Lisäksi Tirronen saa vierelleen erinomaisen mentorin, kun yrittäjyydestä luopuva Heidi Juuti jatkaa Alina Savonlinnan palveluksessa.

Alina-tausta tuo Tirroselle siis johdettavakseen yrityksen tutut asiakkaat, mutta yrittäjyys tuo  hänelle myös uusia haasteita. Tirronen iloitsee yrittäjyydestään sanoen: "Yrittäjyys on uusi ihmeellinen maailma, johon saan nyt tutustua ja odotankin sitä innolla. Luvassa on uusia haasteita ja kohtaamisia." 

Tirronen myös painottaa työn tärkeyttä sanoen: ""Tätä työtä tehdään persoonalla ja jokainen meistä on erilainen. Toivon, että minusta kuoriutuu vielä uutta osaamista". Savonlinnan alueen asiakkaiden palvelu jatkuu tulevaisuudessakin jämäkällä otteella, Tirrosen asiantuntemuksella ja persoonalla.

Myös Alina Orivedellä tapahtuu yrittäjävaihdos keväällä. Emma Mock aloittaa Alina-yrittäjänä 1.3.2020 ja vuodesta 2013 Oriveden Alinaa  luotsannut Tiina Hietanen jatkaa edelleen Alinan palveluksessa vaihtaen yrittäjyydestä hoitajan rooliin.

   

Kuvassa nykyinen Alina Oriveden yrittäjä Tiina Hietanen (vasemmalla) ja tuleva yrittäjä Emma Mock (oikealla). (Kuva: www.alinahoivatiimi.fi)

Uudella Oriveden yrittäjällä Emma Mockilla on kertynyt alan kokemusta työskennellessään terveyskeskuksessa, kehitysvammaisten asuntolassa, kotihoidossa, sekä yksityisellä puolella hoidon tarpeen arvioinnissa. Sairaanhoitajaksi Mock valmistui vuonna 2017.

Alina-yrittäjyydeltä Mock odottaa uusia haasteita. Hän kuvaileekin itseään haasteista pitäväksi ja hyvät ongelmanratkaisutaidot omaavaksi sekä rohkeaksi ja luovaksi. Mock sanoo vanhustyön olevan hänen vahvinta osaamisaluettaan. Yrittäjyydestään iloiten Mock tiivistää: "Saan tehdä työtäni suurella sydämellä asiakasta kunnioittaen ja hänelle aikaa sekä tarvitsemiaan palveluita antaen.

Lue alkuperäiset uutiset täältä.

Franchise News 20.12.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta