Yhteistyökumppanit

Leadoo Marketing Technologies

Franchisingketjujen verkkosivujen liidiengeneroinnin ja rekrytoinnin teknologia.

Leadoo Marketing Technologies (Leadoo MT) on suomalainen markkinointiteknologiayritys, joka palvelee franchisingketjuja koko Suomen alueella.

Leadoo MT tarjoaa franchisingketjuille työkalut, joiden avulla ketjut pystyvät parantamaan asiakaspalveluaan sekä kehittämään erinomaisesti asiakashankintaansa. Heidän palvelunsa avulla ketjut ovat kyenneet kaksinkertaistamaan verkkosivuiltaan saamansa liidit sekä saamaan suoraa myyntiä. Leadoo MT:n työkalu helpottaa myös uusien franchisingyrittäjien houkuttelemisessa.

Lähde Leadoo Marketing Technologiesien kanssa lentoon! Lue lisää tästä.


Fennia

Yritysten taloudellisen turvallisuuden kumppani.


Fennian perustamisen juuret ja arvot ovat yrittäjyydessä. Fennia on mukana yrityksen arjessa taloudellisen turvallisuuden kumppanina luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Fennia tarjoaa asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta. 

Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yrittäjyys yhdistää franchising-toimintaa ja Fenniaa. Fennia näkee franchisingin merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa ja heidän kehittämät ratkaisut tukevat yrittäjää toiminnan kaikissa vaiheissa.

 Lue lisää: fennia.fi (linkiksi https://www.fennia.fi/fi/yritykset-ja-yrittajat/)


ELO

Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä. 

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. 

Elon kattaviin palveluihin: työeläkevakuutuspalvelut, työkykyjohtamisen palvelut, yritysrahoituspalvelut sekä toimitilojen ja asuntojen vuokraus, pääsee tutustumaan >> www.elo.fi

Lue artikkeli: Opastava johtaminen suojaa nuorten työntekijöiden työkykyä ja auttaa yritystä menestymään >>TÄSTÄ


Hoo-Hoo Oy

Profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunut yritys.

Hoo-Hoo Oy on vuonna 1989 perustettu toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys ja on osa New Wave Profilea, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta ketjua.

Hoo-Hoo Oy tunnetaan ensisijaisesti laadukkaista mainoskalentereista. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima liikelahjojajaprofiilivaatteita. Hoo-Hoo Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua tarjoten mm. tuotteiden merkkausta, joilla yritys saa  hyvin näkyvyyttä.


Messukeskus

Messukeskus - Tukevat raamit maailmanluokan tapahtumille

Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumatalo Messukeskus on täydellinen kumppani niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Messukeskuksesta saat kaikki palvelut yhden katon alta av-tekniikasta tarjoiluiden kautta tilasuunnitteluun ja ohjelmatuotantoon. Kokous, seminaari, juhlat tai joku muu yritystapahtuma – Messukeskuksen osaavien tapahtuma-ammattilaisten sekä valikoituneen huippuluokan kumppaniverkoston avulla onnistut varmasti! 

Tutustu tapahtumatiloihin ja -palveluihin: https://messukeskus.com/jarjesta_tilaisuus/ 


Foodstock

Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Foodstockilla on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että he pystyvät palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille Foodstock tarjoaa henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Foodstock hoitaa logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa heidän asiakasketjuille mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Foodstockin toiminnassa tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. 

Lue ilmoitus: "Foodstock - varma hankinta -ja logistiikkakuppani" tästä.


           

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consulting toimii neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistaan franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. FranCon Franchise Consultingin asiakkaita ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi he tarjoavat palveluitaan myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

FranCon Franchise Consulting on tarjonnut franchisingosaamistaan jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa


Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimi toteuttaa palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottaa ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Starian franchising-asiakkaita ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu Starian asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Atlas-Media Oy

Kotimainen lyhtypylväsmainontaan erikoistunut yhtiö


Atlas-Media Oyn toiminta on kasvanut jatkuvasti vuodesta 2009 ollen tällä hetkellä Suomen suurin pylvästaulumainonnan tarjoaja.

Atlas-Media Oy toimii Suomessa 40 kaupungissa ja verkostot kattavat tällä hetkellä n. 8000 mahdollisuutta mainostaa. Mainospinnat ovat hyvillä paikoilla kaupunkien keskustoissa ja vilkkaiden kulkureittien varrella. Atlas-Media Oy räätälöi kampanjat yrityskohtaisesti aina suurista valtakunnallisista kampanjoista yksilöllisiin ja paikallisiin kampanjoihin.Niini

Painotalo Niini - Monipuoliset painopalvelut nopeasti, ketterästi ja asiantuntevasti

Niini on toteuttanut yli 60 vuotta monipuolisesti painotuotteita ja graafista suunnittelua erilaisiin asiakastarpeisiin ketterästi ja nopeasti.

Painotalo Niini on painotoimialan suurin perheyritys, jolle on kautta vuosikymmenten ollut tärkeää se, että asiakkaat saavat hyvää palvelua ja heidän arkeaan pystytään aidosti helpottamaan. 

Niinin arvoihin kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Asiakkaan toiveet kuunnellaan tarkkaan ja autetaan viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Niiniltä saa palvelut ideasta toteutukseen ja lisäksi he tarjoavat tarvittaessa painotuotteiden verkkokaupan, ihan ilmaiseksi, helpottamaan vakio- tai kampanjatuotteiden tilaamista.

Niinin palveluihin ja tuotteisiin pääsee tutustumaan tarkemmin verkkosivuilta: www.niini.fi Kuka jeesaa? No Niini.


Go On Yhtiöt

Verkkokoulutus ja -perehdytys Franchising -ketjussa.

 

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluiden moniosaaja pelitilanteen  ja -paikan mukaan!

GoMore LMS -verkkokoulutusympäristön avulla hoituvat FR -ketjun yrittäjien, toimihenkilöiden sekä tarvittaessa myös asiakkaiden perehdytys- ja koulutustoimenpiteet vaivattomasti, tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti. 

Go On Yhtiöiden oma, FR -ketjun tarpeisiin suunniteltu Go On Akatemia toimii erinomaisena monistettavana konseptina joko sellaisenaan tai soveltuvin osin. Go On Yhtiöt toimittaa FR -ketjun tarpeet täyttävän GoMore LMS -verkkokoulutusratkaisun suunnittelusta aina ketjun avainpelaajien loppukoulutukseen saakka ja toimii tarvittaessa yhteistyökumppanina myös jatkossa esim. verkkokoulutusten sisällön tuotannossa.


Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »