• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Yhteistyökumppanit

 

Laura Rekrytointi Oy

Tehokkaita ratkaisuja osaajien tavoittamiseen ja sujuvampaan rekrytointiin

Digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija Laura Rekrytointi Oy auttaa franchisingketjujen yrittäjiä onnistumaan rekrytoinneissaan yli 25 vuoden kokemuksella. LAURA Rekrytointi Oy:n osaajien tavoittamisen ja sujuvan rekrytoinnin ratkaisut ovat kustannustehokkaita, monipuolisia sekä joustavia – jokaisen franchisingyrittäjän tarpeeseen ja tilanteeseen sopivia.

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com-työpaikkasivuston vahvuutena on alueellinen näkyvyys. Ainutlaatuinen kumppaniverkosto (mm. yli 40 paikallismediaa), näkyvyys sosiaalisessa mediassa sekä vankka rekrytointimarkkinoinnin osaaminen auttavat franchisingyrittäjiä tavoittamaan osaajia alueellisesti kohdennettuna kaikkialta Suomesta – juuri siellä, missä he itsekin toimivat.

Franchisingyrittäjät voivat etsiä osaajia myös suoraan Suomen suurimmasta, yli 250 000 osaajan, Rekrytointi.com Osaajapankista. Myös kansainvälisten osaajien tavoittaminen onnistuu Rekrytointi.comin yli 140 maata kattavan kansainvälisen rekrytointiverkoston avulla.

Laadukkaan ja sujuvan rekrytoinnin peruskivi on sopiva rekrytointijärjestelmä. LAURA™-rekrytointijärjestelmää käyttäen asiakkaat ottavat vastaan vuosittain noin 400 000 hakemusta ja rekrytoivat kymmeniätuhansia osaajia. Laura Rekrytointi Oy:n asiakkaina on monia suuria suomalaisia yrityksiä ja myös franchisingketjuja

Franchise Newsin kumppanina LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa seuraavia etuja franchisingyrittäjille:

· Rekrytointi.comin verkkokaupassa kaikki osaajien tavoittamisen tuotteet -10% alennuksella koodilla FRANCHISE10

· Ketjutason sopimus Rekrytointi.com Osaajapankkiin on jaettavissa eri yrittäjien kesken

· Laajemman sopimuksen tehdessäsi ketjun yleinen työnantajaesittely kaupan päälle

· Yrittäjien tarpeisiin sopiva LAURA-rekrytointijärjestelmä

· Ilmaista apua osaajien tavoittamisen ja rekrytoinnin haasteissa

· Konsultaatiota ja hintaetua osaajien tavoittamiseen ulkomailta

Etuja voi yhdistellä keskenään. Laura Rekrytointi Oy on luotettava kumppani rekrytoinneissa ja valmiina tukemaan myös sinun menestystäsi rekrytoinneissa. Yhteyshenkilö Pekka Miettinen (pekka.miettinen@rekrytointi.com, p. 050 460 6660) keskustelee mielellään kanssasi lisää.

Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa

Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimi toteuttaa palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottaa ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Starian franchising-asiakkaita ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu Starian asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Foodstock

Foodstock on moderni hankinta- ja logistiikkakumppani, joka tarjoaa eri kokoisille kansallisille ja kansainvälisille yrityksille räätälöityjä palveluja. Erityisosaamista ja kokemuksen kartuttamaa taitoa Foodstockilta löytyy etenkin ketjuohjatuista yrityksistä.

Foodstockilta saa hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluita huippuunsa hiotulla ammattitaidolla. Foodstock varmistaa yrityksellesi laadukkaat tuotteet sekä tehokkaan logistiikan. Foodstockin logistiikkapalvelut toimivat valtakunnallisesti, mikä myös mahdollistaa asiakasketjujen sujuvan laajentumisen koko Suomen alueelle, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisiä mahdollisuuksia. Foodstockin kanssa ketjuravintolat saavat laadukkaan, vastuullisen ja tarpeiden mukaan räätälöidyn tuotevalikoiman sekä omaa luokkaansa olevan asiakaspalvelun. Laadukkaat raaka-aineet toimitetaan aina suoraan asiakkaiden toimitiloihin ammattimaisella varmuudella ja sovitussa toimitusrytmissä. 

Foodstockilla ymmärretään asiakkaiden ja yrittäjien tarpeet perin pohjin, sillä kilpailukykyinen ja vastuullinen valikoima sekä henkilökohtainen palvelu ovat toiminnan kulmakiviä. Yhteistyötä tehdään niin tuotteiden kehitystyössä kuin teknologisten ratkaisujenkin suhteen, sillä yhdessä toimiminen tarjoaa ratkaisuja juuri asiakkaalle sopivalla tasolla.

Foodstockin asiakkaina on tyytyväisiä ketjuliiketoimintaa harjoittavia eri kokoisia kansallisia ja kansainvälisiä kahviloita sekä ravintoloita. Kansainvälisesti toimiva Foodstock on itsenäinen osa Kotipizza-konsernia ja Kotipizza Groupia, joka on osa norjalaista Orkla ASA konsernia.

Lue lisää Foodstockista: www.foodstock.fi


           

SC Software

Ohjelmistoratkaisut tehokkaaseen franchisingketjun toiminnanohjaukseen

Menestyvä franchisingtoiminta on ketjun, yrittäjien ja työntekijöiden saumattoman yhteistyön tulos. Franchisingliiketoiminnan laajentuessa ja yrittäjien sekä toimipaikkojen lisääntyessä ketjun hallinta ja johtaminen hankaloituvat, sisäinen viestintä hajaantuu ja yritysten toimintatavat alkavat poiketa toisistaan. Tämä vaikuttaa negatiivisesti brändin yhtenäisyyteen, asiakaskokemukseen sekä yrittäjien tyytyväisyyteen, näkyen lopulta heikentyneenä maineena ja kassavirtana.

SC Softwaren Franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä ja siihen kytkeytyvä yrittäjän asiointipalvelu tukevat johtamista ja operatiivisen toiminnan hallintaa niin ketju- kuin yritystasolla. Ratkaisu mahdollistaa ketjun ydintiedon hallinnan, ketjujohdon ja yrityksen välisen vuorovaikutuksen, sekä keskitetyn muutosten ja tiedon jalkauttamisen koko ketjulle. Ratkaisun ansiosta franchisingketjun jokainen yritys pystyy noudattamaan konseptia ja yhteisiä toimintamalleja paremmin, jolloin myös asiakaskokemus sekä brändimielikuva pysyvät laadukkaina ja ketjuohjattuina toimipisteestä riippumatta.

SC Softwaren franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmän avulla:

• Viestit mm. toimintamallit, ohjeet, kampanjat ja ajankohtaiset asiat läpi koko ketjun tai kohdennetusti eri käyttäjäryhmille

• Tarjoat yrittäjille ja henkilöstölle keskitetyn kanavan ketjun tietoihin ja toimenpiteiden hallintaan

• Ylläpidät tietoja mm. yrittäjistä, liikepaikoista, toimipisteistä ja sopimuksista

• Hallinnoit auditoinnit ja asiakaspalautteet keskitetysti.

SC Software Oy on pilvinatiivi SaaS-yhtiö, joka toimittaa akaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita. Lue lisää ja varaa esittely osoitteessa tästä.


ELO

Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä.

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa.

Elon kattaviin palveluihin: työeläkevakuutuspalvelut, työkykyjohtamisen palvelut, yritysrahoituspalvelut sekä toimitilojen ja asuntojen vuokraus, pääsee tutustumaan >> www.elo.fi

Lue artikkelit:


Opastava johtaminen suojaa nuorten työntekijöiden työkykyä ja auttaa yritystä menestymään >>TÄSTÄ

Tukea franchise-yrittäjien ja työntekijöiden työkyvyn hallintaan >>TÄSTÄ


Fennia

Yritysten taloudellisen turvallisuuden kumppani.


Fennian perustamisen juuret ja arvot ovat yrittäjyydessä. Fennia on mukana yrityksen arjessa taloudellisen turvallisuuden kumppanina luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Fennia tarjoaa asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta. 

Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yrittäjyys yhdistää franchising-toimintaa ja Fenniaa. Fennia näkee franchisingin merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa ja heidän kehittämät ratkaisut tukevat yrittäjää toiminnan kaikissa vaiheissa.

 Lue lisää: https://www.fennia.fi/fi/yritykset-ja-yrittajat/

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consulting toimii neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistaan franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. FranCon Franchise Consultingin asiakkaita ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi he tarjoavat palveluitaan myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

FranCon Franchise Consulting on tarjonnut franchisingosaamistaan jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta