• Facebook
  • x
  • Linkedin

Alina-ketju vahvistui pääkaupunkiseudulla - uutena yrittäjänä Milka Njuguna

Alina -ketjussa uutena yrittäjänä on aloittanut Milka Njuguna, joka toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Milka Njuguna (Milcah) on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja kokki. Ennen Alina-yrittäjyyttä hän työskenteli pitkään hoitajana sairaaloissa, hoivakodeissa ja kotihoidossa. Kokin ammattia Milcah on harjoittanut työskennellessään ravintoloissa ja hotelleissa.

Kun Milcahille tarjoutui mahdollisuus ryhtyä kotihoidon yrittäjäksi Alina-ketjussa, hän tarttui tilaisuuteen. Milcah toimii Alina-yrittäjänä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella. Hänen yrityksensä palveluvalikoimassa ovat kotihoidon palvelut ikäihmisille, lapsiperheen palvelut ja kotityöpalvelut. Kokin koulutuksen omaava Milcah loihtii asiakkailleen varmasti myös erityisen maittavaa ruokaa.

Alinassa Milcahia kiehtoi mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa nopeasti toimivan franchisingmallin avulla. Liiketoimintamallin koulutukset ja operatiivinen toiminta sekä muiden yrittäjien yhteisö sekä tuki vaikuttivat päätökseen valita yrittäjyys Alinassa.

”Haluan luoda menestyvän yrityksen, josta on hyötyä koko yhteiskunnalle”, Milcah kertoo.

Uuden yrittäjän ensisijainen tavoite on lisätä avuntarpeessa olevien ihmisten hyvinvointia ja tarjota heille korkealaatuisia hyvinvointipalveluita omassa kodissa. Milcahille tärkeää on myös luoda hoiva-alan työmahdollisuuksia alueellaan.

”Kotihoidon yrittäjänä minulla on myös mahdollisuus auttaa yhteisöämme”, Milcah toteaa.

Franchise News 9.11.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta