Ota yhteyttä

Tule Franchise News -kumppaniksi!

Tavoita Suomen ketjumarkkina Franchise News -median kautta.

Katso mediakortti

Katja Makkonen

FranCon Groupin projektipäällikkö Katja Makkonen toimii Franchise Newsin ja Franchise News Dayn tuotannossa ja kehittämisessä. Katjalla on vuosien varrelta kertynyt vahva kokemus Franchise Newsin ja Franchise News Dayn tuottamisesta sekä hyvät henkilökohtaiset suhteet alan toimijoihin. Katja osallistuu käytännön kokemuksellaan myös Franchise Newsin kehittämistyöhön ja uusien palveluiden suunnitteluun.

katja.makkonen@franchisenews.fi
045 155 7880

Anne Turunen

Franchise News -uutispalvelun, uutiskirjeen ja oppaan tuottajana toimii jatkossa Anne Turunen. Anne on loputtoman idearikas kynäniekka, jonka käsissä Franchise News -media tulee kehittymään kevyestä uutistarjonnasta kohti yhä kiinnostavampaa artikkelituotantoa. Uutisiin, yrittäjätarinoihin ja oppaan sisältöihin liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä Anneen.

news@franchisenews.fi
045 328 0100

Mikko Laukkanen

Franchise News -median kehittämisesta ja kumppanuuksista vastaa jatkossa Mikko Laukkanen. Mikko on myynnin ja markkinoinnin pellepeloton, jonka ehdoton superkyky on löytää konkreettiset keinot ja kanavat myynnin kasvattamiseen ja yrittäjärekrytoinnin tehostamiseen laajasta työkalupakista. Mikolle voit soittaa kaikissa FN-kumppanuuteen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvissä asioissa.

mikko.laukkanen@franchisenews.fi
040 912 6951

Eeva Haimilahti

Franchise News -median palvelutuotannosta vastaa Eeva Haimilahti. Nykyisten palveluiden organisoinnin ja kehittämisen lisäksi Eeva ideoi ja kehittää Franchise News -medialle uusia palveluita yhdessä tiimin kanssa. Eevan roolina on huolehtia siitä, että hyvät ideat myös muuttuvat käytännön kehittämistyöksi ja uusiksi palveluiksi.

Ilona Jyrkinen

Franchise News -median verkkosivustot suunnittelee ja ylläpitää jatkossa verkkosivusuunnittelija Ilona Jyrkinen. Ilonan pettämätön visuaalinen silmä varmistaa, että kaikki mihin Ilona koskee, on kaunista jälkeä. Sivustoja kehitetään yhä toimivammiksi ja paremmin lukijoita ja kumppaneita palveleviksi.

Sara Vahteri

Franchise News -median markkinoinnista ja graafisesta suunnittelusta huolehtii jatkossa graafikko Sara Vahteri. Saran käsissä syntyvät upeat mainosbannerit ja muut tarvittavat mainosmateriaalit sekä tehokkaat digimarkkinointikampanjat ketjujen ja kumppaneiden hyödyksi.

Ota yhteyttä