• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Bär Bar -ketju kasvaa - uusi toimipiste ja yrittäjä Turkuun

Suomalaista superfoodia hyödyntävä ketju Bär Bar on avannut uusia toimipisteitä nopealla tempolla. Ketjun uusin toimipiste avautui Turkuun helmikuussa. Yrittäjänä toimi Auli Tammela.

Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin keskittyvä smoothie- ja sandwichbaariketju, joka valmistaa ja myy tuotteita kotimaisista marjoista ja kaurasta. Ensimmäinen Bär Barin smoothie- ja sandwichbaari avautui Helsingin keskustaan vuonna 2018.

Koronasta huolimatta ketju on onnistunut kasvamaan nopealla sykkeellä. Vuonna 2021 ketju avasi kolme uutta toimipistettä, joista yksi oli huhtikuussa Tampereelle ketjun ensimmäisten franchisingyrittäjien vetämä smoothie- ja sandwichbaari. Tämän jälkeen ketju avasi vuonna 2021 vielä kaksi muuta smoothie- ja sandwichbaaria; toisen kesäkuussa Viking Grace -laivalle ja toisen joulukuussa Helsingin Hakaniemeen. Alkuvuodesta 2022 Bär Bar avasi kaksi pilvikeittiötä pääkaupunkiseudulle yhdessä Huuvan kanssa.

Ketjun uusin toimipiste avautui Turkuun helmikuussa 2022. Kristiinankatu 10:ssa sijaitsevassa Bär Bar-smoothie- ja sandwichbaarissa yrittäjänä toimii Auli Tammela. Ennen Bär Bar -yrittäjyyttä Tammela teki pitkän uran Alkolla. Viimeisimmässä roolissaan hän toimi valikoimamestarina.


Turun Bär Bar -yrittäjänä toimii Auli Tammela (vasemmalla). Kuvassa oikealla Turun Bär Barissa työskentelevä Julia.

Bär Barin toimitusjohtaja Petri Vilpponen kertoo ketjun Turun toimipisteen lähteneen erittäin hyvin käyntiin. ”Olemme tosi innoissamme Bär Barin saamisesta Turkuun ja konsepti onkin otettu erittäin hyvin vastaan. Auli on mahtava ihminen ja sopii arvoiltaan hienosti Bär Bar -perheeseen. Hänellä on hieno kyky pysyä rauhallisena, mikä tuli tarpeeseen, kun pisteen kysyntä räjähti heti ensimmäisinä päivinä”, Vilpponen kertoo tyytyväisenä.

”Meillä Bär Barilla on vahva halu kasvaa nopeasti Suomen kaupunkeihin ja kauppakeskuksiin ja olemme todella otettuja, miten hyvin konseptimme on otettu vastaan. Puhtaat ja terveelliset suomalaiset marjat ovat selvästi houkutteleva ja luotettava terveellisen ravinnon lähde, ja tietysti ne maistuvatkin super herkullisilta”, Vilpponen toteaa.

Franchise News 29.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta