Bär Bar -ketju kasvaa – uusi toimipiste ja yrittäjä Turkuun

Suomalaista superfoodia hyödyntävä ketju Bär Bar on avannut
uusia toimipisteitä nopealla tempolla. Ketjun uusin
toimipiste avautui Turkuun
helmikuussa. Yrittäjänä toimi
Auli Tammela.
Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin
keskittyvä smoothie- ja sandwichbaariketju, joka valmistaa ja myy tuotteita
kotimaisista marjoista ja kaurasta. Ensimmäinen Bär Barin smoothie- ja
sandwichbaari avautui Helsingin keskustaan vuonna 2018.Koronasta
huolimatta ketju on onnistunut kasvamaan nopealla sykkeellä. Vuonna 2021 ketju
avasi kolme uutta toimipistettä, joista yksi oli huhtikuussa Tampereelle ketjun
ensimmäisten franchisingyrittäjien vetämä smoothie- ja sandwichbaari. Tämän jälkeen ketju avasi vuonna 2021 vielä kaksi
muuta smoothie- ja sandwichbaaria; toisen kesäkuussa Viking Grace -laivalle ja
toisen joulukuussa Helsingin Hakaniemeen. Alkuvuodesta
2022 Bär Bar avasi kaksi pilvikeittiötä pääkaupunkiseudulle yhdessä Huuvan
kanssa.Ketjun
uusin toimipiste avautui Turkuun helmikuussa 2022. Kristiinankatu 10:ssa sijaitsevassa
Bär Bar-smoothie-
ja sandwichbaarissa yrittäjänä toimii Auli
Tammela. Ennen Bär Bar -yrittäjyyttä Tammela teki pitkän uran Alkolla.
Viimeisimmässä roolissaan hän toimi valikoimamestarina.Turun Bär Bar -yrittäjänä toimii Auli Tammela (vasemmalla). Kuvassa oikealla Turun Bär Barissa työskentelevä Julia.Bär Barin toimitusjohtaja Petri
Vilpponen kertoo ketjun Turun toimipisteen lähteneen
erittäin hyvin käyntiin. ”Olemme
tosi innoissamme Bär Barin saamisesta Turkuun ja konsepti onkin otettu erittäin
hyvin vastaan. Auli on mahtava ihminen ja sopii arvoiltaan hienosti Bär Bar
-perheeseen. Hänellä on hieno kyky pysyä rauhallisena, mikä tuli tarpeeseen,
kun pisteen kysyntä räjähti heti ensimmäisinä päivinä”, Vilpponen kertoo
tyytyväisenä.

”Meillä
Bär Barilla on vahva halu kasvaa nopeasti Suomen kaupunkeihin ja kauppakeskuksiin
ja olemme todella otettuja, miten hyvin konseptimme on otettu vastaan. Puhtaat
ja terveelliset suomalaiset marjat ovat selvästi houkutteleva ja luotettava
terveellisen ravinnon lähde, ja tietysti ne maistuvatkin super herkullisilta”,
Vilpponen toteaa.