Best for… -franchisingketju avaa ensimmäisen myymälänsä Suomessa 

Kansainvälinen, kreikkalaislähtöinen Best for… -franchisingketju avaa ensimmäisen Suomen-myymälänsä kauppakeskus Itikseen. Myymälää valmistellaan innostunein mielin avajaisten lähestyessä. 

Red & Greenin Syeed: “Hyvä kilpailu hyödyttää kuluttajia” 

Best for… -myymälöitä löytyy Euroopan lisäksi Afrikasta ja Aasiasta. Tuotevalikoimassa riittää valinnanvaraa niin aikuisille kuin lapsille, lemmikkejä unohtamatta.  

Suomessa ketjun Master Franchise on Red & Green Oy.
– Odotamme innolla ensimmäisen toimipisteemme avaamista! Asiakaskuntamme on laaja: siihen kuuluu sekä paikallisia että ulkomaalaisia ihmisiä. Kaikessa on kyse asiakkaan parhaasta, Red & Greenin toimitusjohtaja Kazi Abu Syeed kuvaa. 

Syeedin mukaan Red & Greenin laajempi tavoite on tuoda Suomeen entistä enemmän kansainvälisiä brändejä:
– Tietyissä segmenteissä kilpailu ei ole vielä riittävällä tasolla. Hyvä kilpailu hyödyttää kuluttajia, sillä näin he saavat laadukkaita tuotteita paremmilla hinnoilla. 

Kuvassa Red & Greenin toimitusjohtaja Kazi Abu Syeed
Red & Greenin toimitusjohtaja Kazi Abu Syeed.

Palkittu kansainvälinen konsepti laajenee lähivuosina ympäri Suomen 

Best for… on voittanut kotimaassaan Kreikassa useita Franchise Awards -palkintoja kansainvälistymisen ja logistiikan kategorioissa. 
– Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita mutta kohtuuhintaisia tuotteita. Esimerkiksi kaikki kosmetiikkamme tulee Euroopasta ja on ISO-sertifioitua. Kaikkiaan meillä on noin 8 000 tuotetta kymmenessä kategoriassa, ja Suomessa painotamme valikoimaa esimerkiksi ilmaston ja tottumusten mukaan, Syeed kertoo. 

Ketjulla on vankka tahto laajentua paitsi Uudellamaalla myös muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin.
– Pitkällä tähtäimellä aiomme perustaa Best for… -myymälöitä ympäri Suomen, kuten Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään. Tavoitteenamme on avata kahdeksan myymälää vuoteen 2026 mennessä. Etsimme vielä oikeita paikkoja, mutta olemme todella sitoutuneet kasvattamaan franchisingketjuamme Suomessa, Syeed sanoo.