Certified Franchise Manager III – valmennusohjelma starttasi

16 ketjupäällikköä 12 eri ketjuista aloitti ketjujohdolle suunnatun valmennusohjelman, joka kantaa nimeä CFM -Certified Franchise Manager. Valmennuksen toteuttaa Franchise Business Collegen yhteistyössä Careerian kanssa.

7.-8.12.2023 starttasi CFM-valmennusryhmä, joka on järjestyksessään jo kolmas. Ensimmäinen ryhmä valmistui keväällä 2022 ja toinen ryhmä tämän vuoden keväällä. CFM –Certified Franchise Manager – ohjelma näyttää vakiinnuttaneen paikkansa franchisingketjujen keskuudessa ketjujohdon valmennusohjelmana.

Ryhmässä on mukana 16 ketjupäällikköä 12 eri ketjuista, jotka kehittävät ammatillista osaamistaan yrittäjien ohjaamisessa. Valmennusohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena ja sen yhteydessä osallistujat suorittavat myös virallisen Yrittäjyyden
ammattitutkinnon Yritysneuvonnan osaamisalalla. Valmennuksen toteuttaa Franchise Business College yhteistyössä Careerian kanssa.

Ohjelmassa vastuuvalmentajina toimivat Franchise Business Collegesta liiketoimintajohtaja Matti Taipale sekä FranCon Franchise Consultingista franchisingasiantuntija Henri Laakso.

”Ketjujohtajien osaamistaso kehittyy vuosi vuodelta. On mahtavaa, että ketjut panostavat yrittäjiensä ja päälliköittensä osaamisen kehittämiseen. Se näkyy suoraan ketjun kilpailukyvyssä markkinoilla”, Laakso toteaa. Taipale jatkaa, että ”Ketjupäälliköiden johtamistaitojen lisäämisellä ja verkostoitumalla on valtava merkitys ketjujen kasvulle kuin myös ketjupäällikölle itselleen kehittyäkseen omassa työssään”.