• Facebook
  • x
  • Linkedin

Eezy -ketjulle Satakuntaan uudeksi yrittäjäksi Helena Kiviranta

Heinäkuussa 2022 Eezyllä aloittaa uutena yrittäjänä Helena Kiviranta Satakunnassa.

Helena Kiviranta tulee toimimaan Eezy-yrittäjänä Porin ja Rauman alueella. Alue siirtyy Kivirannalle nykyisiltä yrittäjiltä, Mikko ja Charlotta Jaakkolalta yhteistuumin. Nykyisin Jaakkoloiden aluepäällikkönä toimiva Kiviranta on Eezyllä konkari jo VMP -ajoista, aina vuodesta 2002 asti. Näin yrittäjäksi siirtyminen tulee varsin luonnollisesti.

Lisäksi Satakunnan alue on Kivirannalle tuttu jo entuudestaan, sillä hän on työskennellyt mm. Raumalla sekä pitkän pätkän Huittisissa. Kivirannan äidin suku on myös Satakunnasta, eli puolet verestä vetää alueelle kuin itsestään.


Kuvassa vasemmalta lähtien henkilöt: Eezyn yrittäjäpalveluiden johtaja Jani Suominen, Helena Kiviranta sekä Eezyn lakiasiainjohtaja Ilpo Toivonen. 


Kiviranta pääsee yrittäjänä keskittymään Satakunnan alueelle täysin, ja aikoo vahvistaa Eezyn asemaa alueella tulevaisuudessa myös tarjoamalla mm. Personnel -palveluita.

Sekä Porin että Rauman toimistot palvelevat jatkossakin tutuissa paikoissa. Porin toimisto sijaitsee Mikonkatu 3:ssa ja Rauman toimisto osoitteessa Valtakatu 6 B, 3. krs.

”Olen iloinen ja ylpeä päästessäni edustamaan Eezyä Porin ja Rauman alueille. Eezyllä on ainutlaatuinen ja erittäin kattava palvelutuotevalikoima, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen yhteistyön asiakkaiden kanssa”, Kiviranta kertoo.

”Vaikka pääsen hyödyntämään aikaisempaa kokemustani, on edessä myös paljon uutta ja mielenkiintoista. Meillä on Satakunnassa tiivis ja dynaaminen tiimi, jonka kanssa olen päässyt toimimaan jo viime vuodesta lähtien ja on hienoa päästä entistä tiiviimpään yhteistyöhön heidän kanssaan”, Kiviranta iloitsee.

Franchise News 20.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta