• Facebook
  • x
  • Linkedin

ERAN UUSINA YRITTÄJINÄ JUSSI NURMINEN JA JYRKI IKONEN

ERAssa (Expense Reduction Analysts:ssa) on aloittanut yrittäjänä KTM, diplomi-insinööri Jussi Nurminen tammikuussa 2020. DI Jyrki Ikonen aloitti ERAssa yrittäjänä elokuussa 2020.

Tammikuussa 2020 ERAssa yrittäjän aloittaneella Jussi Nurmisella on pitkän linjan kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta markkinoinnista, myynnistä ja tuotehallinnasta. Hänellä on onnistuneita kokemuksia muutosjohtamisesta liike-elämän muuttuvassa ympäristössä ja hankintaprojektien maailmanlaajuisesta ohjauksesta. Nurminen on toiminut toimitusjohtajana sekä globaalisti toimivassa paineilmatuotteita valmistamassa yrityksessä että sen kotimaan myyntiyhtiössä. Hänellä on kokemusta myös yhtiöiden hallitustyöskentelystä Suomessa ja Norjassa.

ERAssa Nurminen etsii aiempaa työkokemustaan hyödyntämällä säästökohteita erilaisille yrityksille ja johtaa kustannussäästöprojekteja monipuolisesti eri kustannuskategorioille.

 

Jussi Nurminen (kuvassa yllä) aloitti ERAssa yrittäjänä tammikuussa 2020.

Jyrki Ikonen aloitti yrittäjänä ERAssa elokuussa 2020. Hänellä on pitkä kokemus hankinnan ja projektien johtamisesta sekä asiakaspalvelusta ja toimitusketjun hallinnasta. Hän on vahva asiantuntija teollisuuden epäsuorissa hankinnoissa, logistiikassa sekä myös julkisella puolella. Ikonen on työskennellyt mm. Valmetilla, Perloksella, Euromasterilla ja viimeksi Versowoodilla sekä hän ollut osakkaana koneita ja laitteita maahantuovassa BN-Technologyssa.

Ikosta kiinnostaa ERAssa erityisesti aiempi myönteinen kokemus ERAn toteuttamasta projektista, ERAn palvelulupaus ja ERAn vahvat prosessit viedä läpi kustannussäästöprojekteja. Työkokemustaan hyödyntämällä Ikonen löytää monipuolisesti kustannussäästökohteita, jotta asiakkaat saavuttavat tavoitteensa.

Jyrki Ikonen (kuvassa yllä) aloitti ERAssa yrittäjänä elokuussa 2020.

Franchise News 14.9.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta