Fizza jatkaa kasvuaan ja tuo Kouvolaan täysin uuden tavan nauttia laadukasta pizzaa – helposti, nopeasti ja vuorokauden ympäri. Ensimmäinen Fizzan tuorepizza-automaatti avautuu kaupungissa toukokuussa, ja toinen seuraa perässä kesäkuussa.
Paikallisen toiminnan takana ovat yrittäjät Junski Hannikainen, Simo Eerola ja Mikko Poikolainen. Fizza tunnetaan Suomessa valmistetuista tuorepizzoistaan.
Automaatit ovat avoinna 24/7 ja tarjoavat nopean ratkaisun silloin, kun nälkä yllättää. Pizzan voi ottaa valmiina mukaan kolmessa minuutissa tai kylmänä vain 30 sekunnissa – täydellinen ratkaisu myös kotona paistettavaksi.
“Fizzan konsepti on nykyaikainen ja vastaa täydellisesti arjen tarpeisiin – herkullista ruokaa nopeasti ja ilman turhaa säätöä. Haluamme tuoda tämän arjen pelastajan myös Kouvolan asukkaiden ulottuville”, kertovat Kouvolan alueen Fizza-yrittäjät.

Automaattien tarkat sijainnit julkaistaan pian, mutta Fizzan saapuminen Kouvolaan on jo varmaa: ensimmäinen automaatti avataan toukokuussa ja toinen kesäkuussa.
“Fizzan kasvu jatkuu vauhdikkaasti, ja on hienoa saada mukaan paikallisia yrittäjiä, joilla on intoa ja tekemisen meininkiä. Kouvola on meille tärkeä askel, joka vahvistaa ja monipuolistaa verkostoamme”, sanoo Fizzan brändijohtaja Bettina Hernberg.
Fizza on neljässä vuodessa kasvanut nopeasti valtakunnalliseksi ilmiöksi. Yrityksellä on jo 35 tuorepizza-automaattia eri puolilla Suomea, ja kasvu jatkuu vahvana. Tänä vuonna Fizza laajenee kymmeneen uuteen kaupunkiin ja aikoo lähes kaksinkertaistaa automaattien määrän.
Pysy kuulolla – avajaispäivä ja tarkemmat tiedot julkaistaan pian.
***
Fizza 4/2025