• Facebook
  • x
  • Linkedin

Go On Lappeenrannassa uutena yrittäjänä Pasi Kuosma

Go On tähtää uuden yrittäjän myötä henkilöstöpalveluiden ykköseksi Etelä-Karjalassa.

Henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoavan Go On -ketjun Lappeenrannan uutena franchisingyrittäjänä on aloittanut 1.6. alkaen Pasi Kuosma. Koko ikänsä Etelä-Karjalan alueella vaikuttanut Kuosma on kokenut myynnin ammattilainen, jota henkilöstöpalveluala on vetänyt puoleensa jo useamman vuoden ajan.

”Minulle tarjoutui yllättäen mahdollisuus hypätä yrittäjäksi kiinnostavalle toimialalle ja mietin, että nyt on ”once in a lifetime” mahdollisuus, jonka hylkääminen olisi varmasti jäänyt kaduttamaan. Tunsin ennestään Go On yrittäjät Kouvolasta, joten tiesin osaamisen tason ketjussa olevan korkea ja brändikuva mielessäni oli vahva”, Kuosma kertoo.

Kuosma odottaa yrittäjyyden taipaleeltaan paljon ja uskoo toimialan jatkavan vahvaa kasvuaan. Hän kertoo, että Go On yrittäjäksi ryhtyminen tuntui oikealta valinnalta, vaikka toimiala onkin hänelle uusi.

”Uskon, että vahvat alueelliset verkostot ja toimialueen tuntemus auttavat minua ottamaan haltuun henkilöstöpalveluliiketoiminnan Etelä-Karjalan alueella. Tulevaisuudessa yhä useampi yritys ulkoistaa omia henkilöstötarpeitaan, koska palvelu on joustavaa ja meiltä löytyy henkilöstöratkaisut sekä osaaminen moneen eri tilanteeseen”, Kuosma toteaa.

Kuosma aikoo panostaa Go On Lappeenrannassa kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa sekä huolehtimalla erityisen hyvin työntekijöistään. Henkilöstövuokraus työmuotona on tullut jäädäkseen ja toimialalla menestymisen edellytyksenä onkin toimia eettisesti ja juridisesti oikealla tavalla.

”On tärkeää reagoida tilanteisiin nopeasti ja ammattitaidolla. Sekä asiakkaiden että työntekijöiden hyvinvointi on meille elinehto. Meidän on annettava itsestämme hyvä työnantajamielikuva, jotta olemme houkutteleva yhteistyökumppani niin työntekijälle kuin asiakkaille”, Kuosma tiivistää.


Kuvassa vasemmalla Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen ja oikealla Lappeenrannan Go On -yrittäjä Pasi Kuosma.

Go On Yhtiöt palvelee valtakunnallisesti

Go On toimii jo 24 paikkakunnalla, reilun 70 asiantuntijan voimin. Franchising-periaatteella toimivan henkilöstöpalvelualan ketjun kasvu on ollut nopeaa ja palvelut kattavat koko Suomen, pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

”On hienoa saada uusi alueen erityispiirteet tunteva paikallinen yrittäjä Etelä-Karjalaan. Vinkki potentiaalisesta yrittäjästä tuli Go On Lappeenrannan aiemmilta yrittäjiltä Johanna Ahtiaiselta ja Jukka Koskiselta, jotka jatkavat liiketoimintaa Kymenlaaksossa ja keskittyvät jatkossa nostamaan Go Onin Kouvolassa ja Kotkassa toimialan ykköseksi”,  kommentoi Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Franchise News 7.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta