• Facebook
  • x
  • Linkedin

HABITA -KETJU VAHVISTUI RIIHIMÄEN SEUDULLA – UUSINA YRITTÄJINÄ SABINA KOVANEN JA ANETT NIEMI

Habita -ketju on kasvanut uudella toimipisteellä Riihimäellä. Yrittäjinä toimivat Sabina Kovanen ja Anett Niemi.

Habita -ketjun uusi Riihimäen myyntikonttori on ketjun 30. myyntikonttori Suomessa. Riihimäen toimipiste palvelee sekä Riihimäen että Hyvinkään alueen asukkaita asunnon vaihdossa. Yrittäjinä uudessa toimipisteessä toimivat Sabina Kovanen ja Anett Niemi.


Anett Niemi (vasemmalla) ja Sabina Kovanen (oikealla) ovat Riihimäen myyntikonttorin uudet Habita-yrittäjät.

Habita Finland Oy:n toimitusjohtaja Mika Pärssinen on iloinen ketjun kasvusta uudella myyntikonttorilla. ”Sabina ja Anett ovat toimineet kiinteistövälitys alalla jo vuosia, joten oli mahtavaa saada heidät meidän porukkaan.”, Pärssinen kertoo.

Vuonna 1989 perustetulla suomalaisella Habita -kiinteistövälitysketjulla on toimintaa sekä Suomessa että ulkomailla.  Tällä hetkellä Habita toimii 30 eri maassa.  Suomessa Habitan toiminta-alue on Turku-Kittilä-akseli ja myyntikonttoreita on 30, joista kuusi on yrittäjävetoisia.

” Tämän vuoden tavoitteenamme on jatkaa Suomen kasvua etenkin yrittäjävetoisten konttoreiden osalta. Juuri nyt etsimme yrittäjiä Pirkanmaalle, Varsinais-Suomeen, Tammisaari-Hanko-alueelle, Poriin sekä Hämeenlinnaan.”, Pärssinen kertoo.

Franchise News 23.4.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta