• Facebook
  • x
  • Linkedin

IBRAHIM KHALILIN KOTIPIZZA -RAVINTOLAVERKOSTO LAAJENTUI KUUDENNELLA KOTIPIZZA -RAVINTOLALLA

Martinlaaksoon avautui marraskuussa 2020 uusi Kotipizza -ravintola. Yrittäjänä toimii Ibrahim Khalil, jolla oli jo entuudestaan neljä Kotipizza -ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja yksi Karjaalla.

Vuonna 2014 Ibrahim Khalil kiinnostui franchisingyrittäjyydestä. Hän oli sitä ennen valmistunut tradenomiksi opiskellen kansainvälistä kauppaa, markkinointia ja logistiikkaa sekä työskennellyt siivousalan tehtävissä pari vuotta. Khalil kuitenkin halusi tehdä jotain omaa ja työllistää itsensä. Franchisingyrittäjyys tuntui hyvältä ja sopivalta vaihtoehdolta. Kotipizza hyvämaineisena ketjuna kiinnosti. ”Kotipizzan brändi on hyvä ja  tuote erinomainen. Kaikki rakastavat pizzaa.”, Khalil taustoittaa.

Khalil oli yhteydessä Kotipizza -ketjuun ja näin alkoi neuvottelut ketjun kanssa. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Khalil aloitti Kotipizza -yrittäjänä Espoon Bauhausin yhteydessä olevassa Kotipizza -ravintolassa. Khalil halusi mahdollisuuden avautuessa laajentaa yritystoimintaansa ja aloittikin Kotipizza -yrittäjyyden myös Herttoniemen rannassa sijaitsevassa Kotipizza -ravintolassa vuonna 2015.


Yritystoiminta laajeni entisestään, kun vuonna 2016 Khalil avasi kolmannen Kotipizza -ravintolansa Vantaan Myyrmannin kauppakeskukseen ja vuotta myöhemmin avautui hänen neljäs Kotipizza -ravintola Arabiaan. 

Espoon Bauhausin yhteydessä oleva Kotipizza -ravintola lopetettiin vuonna 2017, mutta sen sijaan Khalil otti luotsattavakseen Espoon Suomenojalla kauppakeskus Liilassa toimivan Kotipizza -ravintolan maaliskuussa 2018. Vuonna 2019 Khalilin liiketoiminta laajeni vielä kahdella Kotipizza-ravintolalla, kun hän aloitti yrittäjänä myös  Helsingin Laajasalossa, kauppakeskus Saaressa toimivassa Kotipizzassa sekä Karjaalla sijaitsevassa Kotipizzassa.

Marraskuussa 2020 Khalil luopui Arabiassa sijaitsevan Kotipizzan yrittäjyydestä, mutta avasikin sen sijaan Vantaalle Martinlaaksoon uuden Kotipizza -ravintolan 13.11.2020. Nyt Kotipizza -multiyrittäjä Khalilla on viisi ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja yksi Karjaalla. Hän työllistää itsensä ja vaimonsa lisäksi ravintoloissaan 35-40 työntekijää. 

Mikä Kotipizza -yrittäjyydessä kiehtoo? ”Halu kasvaa ja tarjota parasta pizzaa. Kotipizzassa myös kaikki toimii: tuote on hyvä ja ketjulla on hyvä maine. Nyt kauppakeskuksissa toimivissa ravintoloissani on ollut hiljaisempaa koronan vuoksi, mutta silti kauppa käy ja kuljetuspalvelun ja verkkokaupan merkitys ovat korostuneet entisestään.”, Khalil kertoo.

Franchise News 23.3.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta