IBRAHIM KHALILIN KOTIPIZZA -RAVINTOLAVERKOSTO LAAJENTUI KUUDENNELLA KOTIPIZZA -RAVINTOLALLA

Martinlaaksoon avautui marraskuussa 2020 uusi
Kotipizza -ravintola. Yrittäjänä toimii Ibrahim Khalil, jolla oli jo entuudestaan
neljä Kotipizza -ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja yksi Karjaalla.
Vuonna 2014 Ibrahim Khalil
kiinnostui franchisingyrittäjyydestä. Hän oli sitä ennen valmistunut
tradenomiksi opiskellen kansainvälistä kauppaa, markkinointia ja logistiikkaa sekä työskennellyt siivousalan tehtävissä pari vuotta. Khalil kuitenkin halusi
tehdä jotain omaa ja työllistää itsensä. Franchisingyrittäjyys tuntui hyvältä
ja sopivalta vaihtoehdolta. Kotipizza hyvämaineisena ketjuna kiinnosti.
”Kotipizzan brändi on hyvä ja  tuote erinomainen. Kaikki rakastavat
pizzaa.”, Khalil taustoittaa.
Khalil oli yhteydessä Kotipizza
-ketjuun ja näin alkoi neuvottelut ketjun kanssa. Neuvottelut tuottivat tulosta
ja Khalil aloitti Kotipizza -yrittäjänä Espoon Bauhausin yhteydessä olevassa
Kotipizza -ravintolassa. Khalil halusi mahdollisuuden avautuessa laajentaa
yritystoimintaansa ja aloittikin Kotipizza -yrittäjyyden myös Herttoniemen
rannassa sijaitsevassa Kotipizza -ravintolassa vuonna 2015.
Yritystoiminta laajeni
entisestään, kun vuonna 2016 Khalil avasi kolmannen Kotipizza -ravintolansa
Vantaan Myyrmannin kauppakeskukseen ja vuotta myöhemmin avautui hänen neljäs
Kotipizza -ravintola Arabiaan. 
Espoon Bauhausin yhteydessä oleva Kotipizza -ravintola
lopetettiin vuonna 2017, mutta sen sijaan Khalil otti
luotsattavakseen Espoon Suomenojalla kauppakeskus Liilassa toimivan Kotipizza
-ravintolan maaliskuussa 2018. Vuonna 2019 Khalilin liiketoiminta laajeni vielä
kahdella Kotipizza-ravintolalla, kun hän aloitti yrittäjänä myös
 Helsingin Laajasalossa, kauppakeskus Saaressa toimivassa Kotipizzassa
sekä Karjaalla sijaitsevassa Kotipizzassa.Marraskuussa 2020 Khalil luopui
Arabiassa sijaitsevan Kotipizzan yrittäjyydestä, mutta avasikin sen sijaan
Vantaalle Martinlaaksoon uuden Kotipizza -ravintolan 13.11.2020. Nyt Kotipizza -multiyrittäjä
Khalilla on viisi ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja yksi Karjaalla. Hän
työllistää itsensä ja vaimonsa lisäksi ravintoloissaan 35-40 työntekijää. Mikä
Kotipizza -yrittäjyydessä kiehtoo? ”Halu kasvaa ja tarjota parasta pizzaa.
Kotipizzassa myös kaikki toimii: tuote on hyvä ja ketjulla on hyvä maine. Nyt
kauppakeskuksissa toimivissa ravintoloissani on ollut hiljaisempaa koronan
vuoksi, mutta silti kauppa käy ja kuljetuspalvelun ja verkkokaupan merkitys
ovat korostuneet entisestään.”, Khalil kertoo.