Janina Friis ja Milla Flink aloittivat Pancho Villa -yrittäjinä Kokkolassa

Uusi Pancho Villa avattiin Kokkolaan marraskuussa 2024. Toimipisteen yrittäjät ovat kokeneita ravintola-alan ammattilaisia.

Kokeneet ravintola-alan ammattilaiset tuovat uutta ravintolatarjontaa Kokkolaan

Kokkolaan saatiin 28. marraskuuta 2024 uusi lisäys ravintolatarjontaan, kun Pancho Villa avasi ovensa. Ravintolan yrittäjinä toimivat kokeneet ravintola-alan ammattilaiset Janina Friis ja Milla Flink, jotka ovat monille kokkolalaisille tuttuja Heinolankaaren Kotipizzasta. Friis toimi aiemmin Kotipizzan yrittäjänä ja Flink ravintolapäällikkönä samassa toimipisteessä.

– Meillä oli halu kokeilla jotain uutta, ja Pancho Villa vaikutti juuri oikealta mahdollisuudelta. Keskustelimme kokeneen Pancho Villa -yrittäjän Kenth Vesterlundin kanssa, joka kertoi omia kokemuksiaan yrittäjyydestään, kertoo Janina Friis.

Avajaispäivä herätti innostusta

Kokkolan Pancho Villan avajaispäivä oli menestys, ja asiakkaita oli jonoksi asti. Yrittäjät jakoivat Pancho-rahaa kauppakeskuksen alueella herätelläkseen kiinnostusta, ja vastaanotto oli erittäin positiivinen.

– Avajaiset menivät todella hyvin, vaikka kiirettä piti. Oli hienoa huomata, että asiakkaat olivat odottaneet tuloamme. Ravintolamme sosiaalinen media sai paljon seuraajia, ja avajaisajankohdasta tuli jatkuvasti kyselyitä, kertoo Milla Flink.

Oppimisen matka vasta alussa

Pancho Villa -yrittäjyys on tarjonnut Friisille ja Flinkille tilaisuuden oppia uutta niin yrittäjinä kuin esihenkilöinä. Myös työntekijät ovat uuden äärellä, sillä Pancho Villa on kaikille tiimin jäsenille ensimmäinen kokemus ketjun parissa.

– Yrittäjyys Pancho Villalla on tuntunut omalta. Tämä on ollut erilaista ja hauskaa, ja olemme oppineet paljon uutta lyhyen ajan sisällä. Uskon, että opimme ja kehitymme vielä paljon, Friis kertoo.

Friis ja Flink kokevat tuoneensa Kokkolaan jotain, mitä kaupungissa on selkeästi kaivattu. He ovat iloisia siitä, miten Pancho Villa on otettu vastaan paikallisten keskuudessa, ja näkevät tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia. He uskovat, että hyvä ruoka, rento tunnelma ja aito asiakaspalvelu ovat avainasemassa heidän matkallaan kohti pitkäaikaista menestystä.