• Facebook
  • x
  • Linkedin

JÄRVENPÄÄN FAUNATAR-MYYMÄLÄSSÄ UUDET YRITTÄJÄT

Järvenpään Faunatar-myymälä on saanut roppakaupalla uutta virtaa ja intoa tekemiseen. "Virranlähteenä" toimivat myymälän uudet kauppiaat Leena Glans ja Oona Glans.

Järvenpään Faunatar -myymälä on saanut uudet yrittäjät, kun pitkään myymälänhoitajana toiminut ja paikaillisille eläinihmisille jo tuttu kasvo Leena Glans toimii nyt Järvenpään Faunattaressa yrittäjänä yhdessä tyttärensä Oona Glanssin kanssa.

  

Oona Glans (vas.) ja Leena Glans (oik.) ovat Järvenpään Faunattaren uudet kauppiaat.

Eläinrakkautta, asiakaspalveluhalua, intoa yrittäjyyteen ja visioita tulevaisuuteen tältä kaksikolta riittää. Tuttua myymälää uusitaan pitkin kevättä ja kesän tullen suunnitelmissa on juhlia myymälän virallisia avajaisia.

Leenan aiempaan työhistoriaan eläimet ovat kuuluneet jo 90-luvulta asti, jolloin hän työskenteli Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitossa. Tällöin Leena paneutui Turvasirupalveluun. Tämä johti yrittäjyyteen kaupan ja verkkokaupan muodossa.

Leenan kotoa löytyy koiralauma - mitäpä sitä muutakaan voisi Faunatar-kauppiaalta odottaa. Eri rotuisia koiria onkin Leenan elämään mahtunut useita. Koirankasvatus on jo 30 vuoden ajalta tuttua kahden eri terrierirodun parissa. Pikkulemmikeistä erityisesti kanit, marsut, akvaariot ja linnut ovat Leenan sydäntä lähellä, kokemuksiin mahtuu myös Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n eläinsuojeluvastaavan luottamustehtävä.

Tytär Oona tuo myymälän toimintaan oman pikantin lisänsä ja nuorekkaan otteen.  Oona syntyi koirien täyteiseen maailmaan ja heti ensimmäisistä vuosista rakkaus eläimiin vain kasvoi. Koirankasvatustyön Oona aloitti vuonna 2018 monen vuoden odotuksen jälkeen. Koiratuntemuksensa Oona on saanut äidiltään sekä omasta kokemuksestaan, jota on karttunut, kun elää elämänsä jokaisen päivän koirien keskellä. Eläinten lisäksi Oonan suurimpia intohimoja on tarinan kerronta visuaalisessa muodossa, joten hänellä taittuu niin videon ja kuvan tuottaminen, kuin kirjoitettu teksti ja kaikenlainen graafinen suunnittelu ja taittaminen.

Klassinen eläinrakkaus yhdistettynä nykyaikaiseen kerrontaan antaa tuoreille kauppiaille hienon lähtökohdan toimia kaikenikäisten eläinihmisten omana, paikallisena kohtaamispaikkana.


Franchise News 20.4.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta