• Facebook
  • x
  • Linkedin

Johanna Junkkari yrittäjäksi Porin uuteen McDonald’s -ravintolaan

Johanna Junkkarin kolmas McDonald’s-ravintola avautuu Porin Musan kaupunginosaan loppuvuonna 2022. Junkkarilla on entuudestaan kaksi muuta McDonald’s-ravintolaa, joista toinen sijaitsee Porissa ja toinen Raumalla.

Kokeneella Johanna Junkkarilla on takanaan jo lähes 25 vuoden työura McDonald’sissa, ja hän luotsannut McDonald’s-ravintoloita Porissa ja Raumalla vuodesta 2019.

Junkkarin työura Mäkkärissä alkoi vuonna 1997 Tampereen Keskustorin McDonald’s-ravintolassa ravintolatyöntekijänä. Muutaman vuoden kuluttua hän eteni ravintolapäällikön tehtäviin ja sieltä kenttäpäälliköksi ja myöhemmin liiketoimintajohtajaksi. Vuosien varrella Junkkari on työskennellyt myös McDonald’sin keskushallinnossa henkilöstöasioiden parissa. 

”Minulle McDonald’s on ollut antoisa työpaikka ja tilaisuus kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi omien kiinnostuksen kohteideni ja vahvuuksieni kautta. On hienoa päästä avaamaan uutta ravintolaa ja sen myötä saada tarjota työpaikkoja sekä etenemismahdollisuuksia näille huikeille ihmisille, joiden kanssa tätä tehdään. Odotan avausta innolla”, Junkkari sanoo.

Uusi McDonald’s avataan osoitteeseen Eteläväylä 2. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Porissa toimii entuudestaan yksi McDonald’s-ravintola.

”Pori on viime aikoina tehnyt Suomen mittakaavassa uraauurtavaa työtä kaupunkikuvansa eteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. On hienoa, että voimme olla mukana kehittämässä Poria ja laajentaa toimintaamme kaupungissa ja siten palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Uusi ravintola tulee tarjoamaan työtä vähintään 60 henkilölle”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson iloitsee. 

Franchise News 31.8.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta