Joupiskan Rolls Seinäjoella sai uudet yrittäjät

Seinäjoki sai 2.8. uudet Rolls-yrittäjät, kun Pertti Rauhala yhdessä Katja ja Vesa Luhtalan kanssa otti vastuun Joupiskan alueen rinneravintolasta, joka tunnetaan nimellä Ravintola Huipulla.

Uudessa ravintolassa on asiakaspaikkoja 160 hengelle sekä 40 hengen saunatilat. Uudet yrittäjät ovat
tehneet tiloissa vain pientä pintaremonttia ja myös ravintolan konsepti on säilynyt pääpiirteittäin ennallaan. Rollsin kattava menu on aina saatavilla. Sen lisäksi arkipäivisin tarjolla on runsas, lähiruokaan perustuva lounaspöytä. Myös à la carte -annoksia on saatavilla.

”Rollsin valikoima miellyttää erityisesti nuorempia asiakkaita. Tyypillistä on, että vanhemmat
tilaavat jotakin à la carte -listalta, mutta lapsille maistuvat Rollsin ateriat”, Rauhala kertoo.

Luhtalan pariskunta tunnetaan Ilmajoen Makkaramestareiden yrittäjinä, joten myös heidän
tuotteitaan on luonnollisesti lisätty listalle sekä lounaspöytään. Ravintolassa toimii myös Ilmajoen Makkaramestareiden tehtaanmyymälä.

Asiakkaat ovat ottaneet paikan hyvin vastaan, ja yrittäjät odottavat mielenkiinnolla laskettelusesongin
alkamista.

”Tällä hetkellä suosituimmat Rollsin ateriat ovat olleet perusjuttuja: Papaa, Mamaa ja juustoa
on lähinnä mennyt. Kunhan laskettelusesonki alkaa, saattaa menekkikin hieman muuttua”, Rauhala toteaa.

Toistaiseksi yrittäjät ovat paiskineet ravintolassa itse täysipäiväisesti hommia, mutta avuksi on jo palkattu yksi vakituinen kokki ja kaksi osa-aikaista työntekijää. Laskettelusesongin alkaessa apukäsiä tullaan tarvitsemaan useampia.

”Joupiskan alue kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Meillä on jo taskut täynnä ideoita tulevaisuuden varalle, joten aika näyttää, mitä kaikkea kaikkea keksimmekään”, Rauhala kertoo.