Joupiskan Rolls Seinäjoella sai uudet yrittäjät

Seinäjoki sai 2.8. uudet
Rolls-yrittäjät, kun Pertti Rauhala yhdessä Katja ja Vesa Luhtalan
kanssa otti vastuun Joupiskan alueen rinneravintolasta, joka tunnetaan nimellä Ravintola
Huipulla. 
Uudessa ravintolassa on
asiakaspaikkoja 160 hengelle sekä 40 hengen saunatilat. Uudet yrittäjät ovat
tehneet tiloissa vain pientä pintaremonttia ja myös ravintolan konsepti on
säilynyt pääpiirteittäin ennallaan. Rollsin kattava menu on aina saatavilla.
Sen lisäksi arkipäivisin tarjolla on runsas, lähiruokaan perustuva lounaspöytä.
Myös à la carte -annoksia on saatavilla.”Rollsin valikoima
miellyttää erityisesti nuorempia asiakkaita. Tyypillistä on, että vanhemmat
tilaavat jotakin à la carte -listalta, mutta lapsille maistuvat Rollsin
ateriat”, Rauhala kertoo.
Luhtalan pariskunta
tunnetaan Ilmajoen Makkaramestareiden yrittäjinä, joten myös heidän
tuotteitaan on luonnollisesti lisätty listalle sekä lounaspöytään. Ravintolassa
toimii myös Ilmajoen Makkaramestareiden tehtaanmyymälä.
Asiakkaat ovat ottaneet
paikan hyvin vastaan, ja yrittäjät odottavat mielenkiinnolla laskettelusesongin
alkamista. 
”Tällä hetkellä
suosituimmat Rollsin ateriat ovat olleet perusjuttuja: Papaa, Mamaa ja juustoa
on lähinnä mennyt. Kunhan laskettelusesonki alkaa, saattaa menekkikin hieman
muuttua”, Rauhala toteaa. 
Toistaiseksi yrittäjät
ovat paiskineet ravintolassa itse täysipäiväisesti hommia,
mutta avuksi on jo palkattu yksi vakituinen kokki ja kaksi osa-aikaista
työntekijää. Laskettelusesongin alkaessa apukäsiä tullaan tarvitsemaan
useampia.
”Joupiskan alue
kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Meillä on jo taskut täynnä ideoita tulevaisuuden
varalle, joten aika näyttää, mitä kaikkea kaikkea
keksimmekään”, Rauhala kertoo.