Jyväskylän kolmas McDonald’s-ravintola avautui Palokkaan – yrittäjänä Ari Taivalsaari

Jyväskylän Palokan Mäkkäri avautui asiakkaille torstaina 28.12.2023 kello 10. Ravintolan yrittäjänä toimii jyväskyläläinen Ari Taivalsaari, jolla on entuudestaan kaksi muuta ravintolaa Jyväskylässä.                                   

Mäkkärillä on Jyväskylässä pitkä historia, sillä kaupungin ensimmäinen McDonald’s-ravintola avattiin Jyväskeskukseen jo 30 vuotta sitten.

 

Uusi McDonald’s-ravintola avautui Palokan ostoskeskusalueen viereen osoitteeseen Sammontie 3. Ympäri vuorokauden palvelevassa ravintolassa on digitaaliset tilauskioskit, pöytiintarjoilu, perheen pienimmille sisäleikkipaikka ja kahdella tilauspisteellä toimiva autokaista. Ravintolan pysäköintialueella on myös latauspisteet sähköautoille.

”Aloitamme henkilökunnan kanssa innolla työt uudessa Palokan Mäkkärissä. On hienoa tuoda
Jyväskylään uusi, viimeisimmän konseptin mukainen ravintola ja samalla laajentaa toimintaa kaupungissa. Hienoa on, että Palokan avauksen myötä tavoitamme entistä paremmin myös ohikulkuliikenteen asiakkaita”, yrittäjä Ari Taivalsaari sanoo.

Kyseessä on Jyväskylän kolmas Mäkkäri.
”Palokanuusi Mäkkäri täydentää Jyväskylän tarjontaa, ja pystymme palvelemaan uuden
ravintolan myötä aiempaa paremmin kaupungin pohjoispuolella asuvia
asiakkaitamme. Samalla lisäämme alueen vetovoimaisuutta ja luomme alueelle
uusia työpaikkoja”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson iloitsee.

Uuden ravintolan lisäksi Jyväskylässä asiakkaita palvelevat keskustan ja Tourulan ravintolat,
joiden yrittäjänä toimii niin ikään Ari Taivalsaari. Taivalsaari toimii yrittäjänä yhteensä 13 McDonald’s-ravintolassa kuudella eri paikkakunnalla. Ravintoloiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 50 miljoonaa
euroa.

Ari Taivalsaaren isä Esko Taivalsaari avasi Jyväskylään kaupungin ensimmäisen McDonald’s-ravintolan, Jyväskeskuksen, 30 vuotta sitten vuonna 1993, ja Ari Taivalsaari oli mukana ravintolan toiminnassa alusta saakka. Hän aloitti McDonald’s-yrittäjänä isänsä jalanjäljissä vuonna 1998 Keljonkeskuksessa
sijainneessa Mäkkärissä, ja on laajentanut sekä uudistanut liiketoimintaansa siitä lähtien.

”On hienoa juhlistaa McDonald’sin 30-vuotista läsnäoloa Jyväskylässä uuden ravintolan
avauksella. Pidän tärkeänä, että Jyväskylään investoidaan ja että sen elinvoimaisuutta pidetään yllä. Palokkaan avattava uusi ravintola on kiinnostanut myös työnhakijoita, sillä saimme runsaasti hakemuksia”, Taivalsaari sanoo.