Kaksi uutta McDonald’s-ravintolaa Espooseen loppuvuonna 2024

McDonald’s avaa loppuvuonna 2024 uudet ravintolat Espoon Keilaniemeen ja Kauppakeskus Selloon.

Espoon Keilaniemeen avattava ravintola tulee sijaitsemaan Keilaniemen metroaseman vieressä osoitteessa Keilaniementori 2–4. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu sekä digitaaliset tilauskioskit.

”On hienoa, että pääsemme palvelemaan Keilaniemen lukuisissa yrityksissä työskenteleviä ihmisiä lounasaikaan ja toki myös muulloinkin”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson iloitsee.

Toinen Espooseen avattavista McDonald’s-ravintoloista tulee sijaitsemaan Kauppakeskus Sellossa osoitteessa Leppävaarankatu 3–9. Ympäri vuorokauden palvelevaan ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit sekä autoilijoille mahdollisuus noutaa tilauksensa kauppakeskuksen pysäköintihallista. Autojen noutopaikat tulevat olemaan auki pysäköintihallin aukioloaikojen mukaisesti.

”Ravintolan avaaminen Selloon on vastaus kuluttajilta ja asiakkailtamme tulleisiin lukuisiin pyyntöihin avata ravintola Selloon tai sen lähialueille. Olemme iloisia, kun voimme viimein vastata näihin toiveisiin”, Johansson kertoo.

McDonald’sin strategiana on kasvaa voimakkaasti eri puolilla Suomea. Ketju avasi vuonna 2023 kuusi uutta ravintolaa, ja sen tavoitteena on avata tänä vuonna vähintään kuusi uutta McDonald’s-ravintolaa eri puolille Suomea.