• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kauhajoen Rolls uudistui uusien yrittäjien Kati Ahon ja Markku Huhtamäen johdolla

Marraskuussa Kauhajoen Rolls-Kotipizza avautui täysin remontoituna ja uutuuttaan hohtavana palvelemaan niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita.

Uudet yrittäjät, Kati Aho sekä hänen miehensä Markku Huhtamäki ovat toimineet Kotipizza-yrittäjinä jo 20 vuotta, mutta hampurilaiset olivat yrittäjäpariskunnalle täysin tuore aluevaltaus.

"Kun tämän liiketoiminnan ostamista suunniteltiin, mietimme hetken, että mitä teemme hampurilaisten kanssa, sillä eihän meillä ole niiden valmistamisesta mitään kokemusta. Sitten, kun tutustuimme paremmin myyntilukuihin, huomasimme, että ei hampurilaisia kannata missään nimessä jättää pois. Sen verran houkutteleva kombo pitsa ja hampurilaiset ovat", Aho kertoo.

Ravintola oli toiminut Kauhajoella jo useamman vuoden, joten uudet yrittäjät päättivät päivittää niin ulkoisen ilmeen kuin laitteet ja keittiötilatkin nykypäivään. "Periaatteessa olisin voinut vain jatkaa vanhoissa tiloissa, mutta uskon, että silloin tällöin uudistuksia kannattaa tehdä, sillä niillä on merkitystä asiakaskokemuksen kannalta", Aho toteaa.

Asiakkaita onkin riittänyt hyvin ja lähes 50-paikkaisessa ravintolassa ruokaillaan paljon paikan päällä. "Erityisesti aterioita menee paljon ja olemme nyt ihan käytännössäkin päästy näkemään, että kyllä pizza ja hampurilaiset ovat voittamaton yhdistelmä", Aho naurahtaa. 

Aho on kiitollinen siitä, että vanhat työntekijät ovat siirtyneet hänen palvelukseensa. Yhteensä 16 työntekijää työllistävät ravintolat ovat hyvissä käsissä yrittäjien pendelöidessä kahden paikkakunnan välillä.

"Nyt ravintola on täysin uusittu. Täällä on hyvä ruokailla ja kiva tehdä töitä. Kyllä me olemme nämä investoinnit tehneet, koska olemme tulleet tänne jäädäksemme", Aho toteaa. 

Franchise News 21.12.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta