• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Keravalle avautui uusi Pancho Villa -ravintola - yrittäjänä kokenut Pancho Villa -yrittäjä Mirko Lännenpää

Keravalle, kauppakeskus Karuselliin avautui uusi Pancho Villa -ravintola 8.6.2022. Yrittäjänä toimii Mirko Lännenpää, jolla on entuudestaan kahdeksan muuta Pancho Villa -ravintolaa Pirkanmaan ja Hämeen seudulla.

Kuva: Matias Kettunen


Mirko Lännenpään yhdeksäs Pancho Villa -ravintola avautui Keravan kauppakeskus Karuselliin kesäkuussa.


Jo ennen Pancho Villa -yrittäjyyttä Mirko Lännenpäälle ehti karttua niin koulutusta kuin kokemustaravintola-alalta, esimiestyöstä kuin yrittäjyydestä. Ravintolakoulusta valmistuttuaan Lännenpää työskenteli Hesburgerilla esimiestehtävissä seitsemän vuoden ajan, jolloin sai jo ensikosketuksen ketjuyrittämiseen ravintolamaailmassa. Sittemmin Lännenpää toimi SOK:lla ravintolakonseptien kehittäjänä sekä Pirkanmaan Osuuskaupassa toimialajohtajana 13 vuotta. Vuosien myötä tullut kokemus ravintola-alasta ja esimiestehtävistä herättivät Lännenpäälle ajatuksen asiakkaan ja henkilöstön paremmasta kuulemisesta johtamisen työkaluna. Idean perusteella vuonna 2012 syntyi Lännenpään ensimmäinen yritys, palautefirma Taplause.

Seitsemän vuotta myöhemmin, vuonna 2019 Lännenpää kiinnostui Pancho Villa -yrittäjyydestä opiskelu- ja työkaverinsa innoittamana. ”Hyvä ystäväni ja työkaverini, joka on myös yhtiökumppanini, oli saanut idean lähteä Pancho Villa -yrittäjäksi. Aikaisemmin olin ajatellut, etten palaisi ravintola-alalle pitkän työuran jälkeen enää ikinä, mutta toisin kävi. Tutustuttuani Pancho Villa -ketjuun, vakuutuin heti, että tässä ketjussahan johdetaan ja hoidetaan asiat erinomaisesti. Rento fiilis, tekemisen meininki ja ensiluokkainen ravintolakokemus välittyivät samantien. Tämän seurauksena Pancho Villa -yrittäjyys muuttui todeksi, aloittaessamme yhtiökumppani kanssa Tampereen Hämeenkadun Pancho Villassa yrittäjinä vuonna 2019”, Lännenpää kertoo.

Usein myös yrittäjällä nälkä kasvaa syödessä ja näin kävi myös yrittäjäkaksikon kohdalla. Kolme kuukautta Hämeenkadun avajaisten jälkeen kaksikko osti Tampereelta jo toisen, Satakunnankadun Pancho Villa -ravintolan. Lisäksi Lännenpää yhtiökumppaninsa kanssa laajensi Pancho Villa -ravintolaverkostoaan Hämeenlinnaan ostaen sieltä kaksi Pancho Villa -ravintolaa.

Vuonna 2021 kaksikon Pancho Villa -liiketoiminta kasvoi edelleen neljällä Pancho Villa -ravintolalla. Niistä yksi oli huhtikuussa 2021 Valkeakoskelle avautunut uusi Pancho Villa -ravintola. Elokuussa 2021 yrittäjäkaksikko avasi vielä toisen uuden Pancho Villa -ravintolansa kauppakeskus Kalevaan Tampereelle. Joululuussa 2021 kaksikolle tuli haltuun myös Kaukajärven sekä Kangasalan Lentolan Pancho Villa -ravintolat.


Pancho Villa, kauppakeskus Karuselli, Kerava. Kuva: Matias Kettunen 

8.6.2022 yrittäjäkaksikko  avasi uuden Pancho Villa -ravintolan Keravalle, kauppakeskus Karuselliin. ”Uuden ravintolan avaus on mennyt mainiosti. Keravan Pancho Villa sijaitsee hyvällä paikalla kävelykadun tuntumassa ja asiakkaita on riittänyt”, Lännenpää iloitsee.

Nyt Lännenpää yhtiökumppaninsa kanssa työllistää yhdeksellä Pancho Villa -ravintolalla n. 120 henkilöä. Menestymisen avaimina Lännenpää pitää intohimoa yrittäjyyteen, ketjun tukea ja hyvää henkilökuntaa. ”Kun aikoinaan lähdin Pancho Villa -yrittäjäksi, oli päällimmäisenä mielessäni mielenkiinto ja se, että saa tehdä jotain mistä nauttii, eikä tämä ole muuttunut mihinkään.  En voi myöskään tarpeeksi painottaa Pancho Villa -ketjun jatkuvaa tukea, toimivaa konseptia ja ammattitaitoista porukkaa, jotka mahdollistavat menestymisen”, Lännenpää toteaa tyytyväisenä.


Kuva: Matias Kettunen

Franchise News 26.7.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta