• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardin uusiksi yrittäjiksi Riikka ja Rolf Wirta

Helsinki Bulevardin Kiinteistömaailmassa uusina yrittäjänä aloittivat Riikka ja Rolf Wirta.


Helsinki Bulevardissa uusina yrittäjänä toimivat Riikka ja Rolf Wirta.

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardin yrittäjä on vaihtunut. Lähes 20 vuoden ajan Kiinteistömaailma-yrittäjänä toiminut Eeva Kyläkoski on myynyt Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvan yrityksensä (Bulevardin Kodit Oy) liiketoiminnan Riikka ja Rolf Wirralle, joilla liiketoimintakaupan myötä on jatkossa yhteensä kuusi Kiinteistömaailman asuntomyymälää pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardin uudet yrittäjät Riikka ja Rolf Wirta aloittivat Kiinteistömaailmassa kesällä 2021 ostamalla ketjuun kuuluvat asuntomyymälät Kauniaisista sekä Espoon Laaksolahdesta, Leppävaarasta (Panorama Tower) sekä Niittykummusta. Tehdyn liiketoimintakaupan myötä Wirtojen omistamien Kiinteistömaailman asuntomyymälöiden verkosto laajenee myös Helsingin puolelle: Bulevardin maineikkaaseen asuntomyymälään sekä hiljattain avattuun Jätkäsaaren uuteen toimipisteeseen.

Kyläkoski iloitsee, että hänen työtään Bulevardilla ja uudessa Jätkäsaaren toimipisteessä jatkavat juuri Riikka ja Rolf Wirta – kokenut mm. Hanko Sushi -ravintolaketjun perustanut yrittäjäpari.

”Riikan ja Rolfin lailla myös oma yrittäjätarinani Kiinteistömaailmassa alkoi Kauniaisista, jossa toimin kymmenen ensimmäistä yrittäjävuottani ennen Bulevardille siirtymistä. Asiakkaiden palvelu jatkuu parhaissa mahdollisissa käsissä”, Kyläkoski toteaa.

Nyt tehdyn liiketoimintakaupan myötä ympyrä sulkeutuu hienolla tavalla. Riikka ja Rolf Wirran kuuden Kiinteistömaailma-brändillä toimivan asuntomyymälän juridinen yhtiönimi on Pecasa Oy. Pecasa-nimen loppuosa – casa – tarkoittaa kotia, ja e-kirjain tulee Eeva Kyläkosken nimestä hänen oltuaan yksi Pecasa Oy:n perustajista Kauniaisissa vuosituhannen alussa. Eeva kulkee näin yhden e-kirjaimen myötä mukana myös Wirtojen aikakaudella Bulevardilla.

Franchise News 31.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta