• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kivistöön avautui uusi Kotipizza -ravintola yrittäjänään Suleyman Kilicarslan

Vantaalle Kivistöön avautui uusi Kotipizza -ravintola 17.9.2020. Yrittäjänä toimii Suleyman Kilicarslan.

Kivistöön avautuneen Kotipizza -ravintolan yrittäjällä Suleyman Kilicarslanilla on entuudestaan pitkä kokemus niin ravintolamaailmasta kuin yrittäjyydestäkin. Viimeiset 10 vuotta hän toimi yrittäjänä Helsingin Kalliossa sijaitsevassa ruokaravintolassa.

Kilicarslan kaipasi kuitenkin uusia haasteita ja pohti uusia mahdollisuuksia. Yrittäjyys ja ravintola-ala kiinnostivat edelleen. Kotipizza hyvämaineisena ketjuna kiinnosti Kilicarslania ja hän koki franchisingyrittäjyyden hyvänä vaihtoehtona uralleen.

Kilicarslan oli huomannut, ettei Kivistön alueella ollut vielä Kotipizza -ravintolaa ja koki, että sille olisi kuitenkin kysyntää alueella. Niin hän ottikin yhteyttä Kotipizza -ketjuun hakien yrittäjäksi aloittaen sittemmin ketjun kanssa neuvottelut.  Sopimus solmittiin ja Kilicarslan avasi Kivistöön Kotipizza -ravintolan syyskuun 17. päivänä.

 

Nyt pari viikkoa Kotipizza -yrittäjyyden jälkeen, Kilicarslan toteaa: ”Olen todella tyytyväinen Kivistön Kotipizza -ravintolani avauksesta. Ja on hienoa, että olen itseni lisäksi  voinut työllistää myös kaksi vakituista työntekijää ja kaksi osa-aikaista”.

Franchise News 29.9.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta