KOIVUKYLÄN KOTIPIZZA -RAVINTOLASSA YRITTÄJÄNÄ BURHAN FRUTAN

Vantaan Koivukylän Kotipizza -ravintolassa
yrittäjänä aloitti Burhan Frutan heinäkuussa.
18
-vuotiaalla Burhan Frutanilla on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kertyä
kokemusta ravintola-alasta jo useammalta vuodelta. Koivukylän Kotipizza
-ravintolassa hän aloitti työskennellä kaksi vuotta sitten lukio-opintojensa
ohella.
Kesällä
2020 Koivukylän Kotipizzaan haettiin uutta yrittäjää. Frutania
franchisingyrittäjyys kiinnosti ja Kotipizza tuttuna ketjuna valikoitui
luonnollisesti ketjuksi, jossa hän halusi edelleen työskennellä. ”Olin
työskennellyt ravintolapäällikkönä Koivukylän Kotipizzassa pidemmän aikaa. Kun
uutta yrittäjää haettiin, mietin, miksen tekisi tätä itselleni ollen yrittäjä,
koska tykkään alasta ja osaan nämä hommat”. Kotipizza -ketjun kanssa käytyjen
neuvottelujen myötä Frutan aloitti Kotipizza -yrittäjänä Koivukylässä 1.7.2020.
 
Frutan
on iloinen ja tyytyväinen Kotipizza -yrittäjyydestä Koivukylän Kotipizzassa.
Suomen nuorin Kotipizza -yrittäjä pohtii myös tulevaisuuden suunnitelmiaan
kertoen: ”Tulevaisuudessa haluaisin kasvattaa liiketoimintaani. Lisäksi haluan
myös panostaa opiskeluun. Haluan opiskella liiketoimintaa ja kaupallista alaa,
joka tukisi yrittäjyyttäni.”