Kotipizza ja Myssyfarmi yhdistävät voimansa suomalaisen käsityön puolesta

Suomen suurin pizzaketju Kotipizza ja Pöytyältä tunnetut Myssymummot nostavat yhdessä suomalaisen käsityön ja raaka-aineiden merkitystä, luoden samalla ainutlaatuisia Kotijoukot-tuotteita.

Markkinoiden tiettävästi ensimmäinen käsinneulottu logoneule, myssy ja villasukat on juuri julkaistu. Nämä vain Kotipizzalle suunnitellut tuotteet ovat todellinen taidonnäyte suomalaisesta käsityöperinteestä. Äkkiseltään yhteistyö kutovien Mummojen ja Suomen suurimman pizzaketjun välillä voi tuntua vieraalta, mutta molempia yhdistää arvostus osaavia käsiä kohtaan sekä laadukkaat ja kotimaiset raaka-aineet. Myssyfarmi tunnetaan perinteisen käsityötaidon sanansaattajana, kun taas Kotipizza tunnetaan herkullisista, suomalaisena käsityönä tehdyistä pizzoistaan.

Yhteistä on myös intohimo tekemiseen ja tietenkin ainutlaatuiset tekijät. Kotipizzan herkullisten pizzojen takana ei ole vain vastuulliset raaka-aineet ja tasainen laatu, vaan myös aidot intohimoiset pizzanpaistajat tekevät pizzat asiakkaan tilauksesta ja suurella rakkaudella.

Kotijoukot x Myssyfarmi -sisällöissä onkin nähtävissä Mummojen lisäksi aitoja yrittäjiä, joilla on kokemusta Kotipizza-yrittäjyydestä jo vuosikymmenten edestä. Tutustu tuotteiden syntytarinaan videolta tästä.