• Facebook
  • x
  • Linkedin

KOTIRINKI -KETJUN UUSI TOIMITUSJOHTAJA ON JONI LAPPALAINEN

Joni Lappalainen on nimitetty Kotirinki Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 17.1.2022.

Joni Lappalainen eMBA (37) siirtyy uuteen tehtävään L&T konsernista, jossa hän on vastannut Huomenta-ketjusta. Lappalainen on myös Suomen Franchising Yhdistyksen hallituksen jäsen.

”Olen otettu, että pääsen tuomaan oman osaamiseni Kotiringin perheeseen ja pääsen kasvattamaan ja vahvistamaan asemaamme markkinassa. Kotirinki tunnetaan erittäin hyvästä yrittäjä- ja asiakastyytyväisyydestään. Kotiringin mikroyrittäjyys onkin loistava ja houkutteleva tapa työllistyä kotisiivousalalle. Lähden innokkaana ja motivoituneena kehittämään toimintaamme ja tavoitteemme on olla alan merkittävin ja kiinnostavin toimija”, Lappalainen sanoo.


CARITAS SÄÄTIÖSTÄ KOTIRINGIN OSAKAS


Oululainen Caritas-säätiö on ostanut Veli-Pekka Pihlaiselta 25 % Kotirinki Oy:n osakkeista. Kaupan tavoitteena on turvata edelleen Kotiringin vakaa kasvu ja kehittyminen. Kotiringin perustaja Veli-Pekka Pihlainen jatkaa yhtiön pääomistajana ja hallituksen puheenjohtajana. Uutena jäsenenä hallitukseen on kutsuttu Caritas-säätiön asiamies Ville Heikkinen.

”Kotirinki on kasvanut nopeasti ja kannattavasti viimeiset vuodet. Nykyaikaisessa toimintamallissamme mikroyrittäjä saa matalalla kynnyksellä valmiin konseptin, koulutuksen ja jatkuvan tuen sekä nykyaikaisen palvelualustan käyttöönsä. Ketjun matala hierarkia mahdollistaa yrittäjälle paremman ansiotason”, Pihlainen sanoo.

Nyt oli hyvä aika ottaa uusia askeleita kehityksessä ja olen iloinen, että saimme Caritas-säätiön ja Jonin mukaan vahvistamaan tiimiämme ja jatkamaan Kotiringin menestystarinaa”, Pihlainen toteaa.

Franchise News 20.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta