Kultapalat -ketjussa uutena henkilöstöjohtajana Marjut Väisänen

Kultapalat ketjukeskus on saanut vahvistusta uudesta henkilöstöjohtajasta Marjut Väisäsestä.

Marjut Väisänen vastaa Kultapalat-perhepäivähoitajien tuesta ja työhyvinvoinnin lisäämisestä ja kehittämisestä. Lisäksi Väisänen tekee työnohjauksia sekä kehittää organisaatiotoimiin liittyviä asioita.

Väisänen on työskennellyt hoiva-alalla yli kaksikymmentä vuotta. Hän on tehnyt työnohjauksia ja järjestänyt ensiapukursseja usean vuoden ajan. Väisänen on myös toiminut perhepäivähoitajana. ”Marjut Väisäsellä on pitkä ura hoiva-alalta. Henkilöstöjohtajalla edellytetään erinomaisia taitoja työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä rakentaa liiketoimintoja aidosti tukevia käytäntöjä henkilöstön johtamisessa ja kehittämisessä. Helposti lähestyttävänä ja käytännönläheisenä ihmisenä Marjut on erinomainen henkilö tukemaan kultapalat-perhepäivähoitajien uraa ja kehittämään palveluita entistä sujuvammiksi ja tarvelähtöisemmiksi”, sanoo Kultapalat-ketjujohtaja Jenny Salo.

”Minun on helppo samaistua Kultapalojen visioon saada lapset pieneen lapsiryhmään ja uudistaa perhepäivähoitoa. Haluankin sujuvien henkilöstötoimintojen avulla olla mukana edistämässä tätä ja viemässä asioita eteenpäin oikeaan suuntaan lasten parhaaksi. Uskon, että Kultapalat- yrityskulttuurissa on luonteva työskennellä ja ne asiat tehdään, jotka luvataan. Aiemmasta työkokemuksestani voin ammentaa oppeja organisaation kehittämiseen, ja samalla yhtiön monipuolisuus ja asiantuntijuus tuo paljon uudenlaista ja mielenkiintoista opittavaa”, Väisänen sanoo.

Tällä hetkellä Marjut kouluttautuu työn ohella Franchise Business Collegen järjestämässä, ketjujohdolle suunnatussa CFM – Certified Franchise Manager -valmennusohjelmassa.