• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laatutakuu-ketjun uusi Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkö on Kirsi Viitaniemi

Tamperelainen Kirsi Viitaniemi on aloittanut syyskuun alussa Laatutakuu-ketjun uutena aluepäällikkönä Itä- ja Pohjois-Suomen alueella. 

Kirsi Viitaniemellä on useiden vuosien kokemus niin franchisingyrittäjyydestä kuin Laatutakuusta, sillä hän on aikaisemmin toiminut Laatutakuu-yrittäjänä viiden vuoden ajan. Viitaniemellä on myös yrittäjyyden ulkopuolella kertynyt pitkäaikaista kokemusta siivous- ja kiinteistöhuoltoalan parista.

”Oma arvostus yrittäjiä kohtaan on tietysti suuri, kun olen itse kolmessa eri franchisingketjussa ollut yrittäjänä. Toivon, että nykyisessä työssäni Laatutakuun aluepäällikkönä pystyn mahdollisimman hyvin olemaan yrittäjien tukena ja hyödyntämään aiempia kokemuksiani yrittäjänä. Odotan kyllä innolla oman alueeni yrittäjieni kohtaamista ja sitä, miten meidän yhteinen matka tästä jatkuu”, Viitaniemi kertoo.

Tilaisuuden avautuessa lähteä Laatutakuun aluepäälliköksi, Viitaniemi tarttui mahdollisuuteen kaksin käsin. Hän on innoissaan Laatutakuu-ketjuun palaamisesta: ”Kyllä tämä tuntuu vähän kuin olisi palannut takaisin kotiin. Laatutakuu-ketjussa aiemmin yrittäjänä toimiessani nautin yrittämisestä ja minulle jäi hyvät muistot ja hyvä mieli Laatutakuun yhteisestä hengestä ja fiiliksestä. Sen vuoksi olenkin nyt tässä. Odotan innolla yrittäjien sekä kollegoiden kohtaamista, toivottavasti nähdään pian!”, Viitaniemi kertoo tyytyväisenä.

Franchise News 7.9.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta