• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laatutakuu vahvistui Turun alueella - uutena yrittäjänä aloitti Laura Linkoala

Laatutakuu -ketjussa uutena siivousyrittäjänä aloitti Laura Linkoala Paimiosta helmikuussa 2022.

Laura Linkoalan yritys SiivousNinjat tarjoaa siivouspalveluita erilaisiin toimitiloihin - toimistoista tuotantotiloihin sekä terveydenhuollon toimipisteisiin. SiivousNinjat toimii Turun lisäksi sen lähialueilla, kuten Paimiossa, Paraisilla, Kupittaalla, Salossa, Halikossa, Kaarinassa ja Liedossa.

Ennen Laatutakuu -yrittäjyyttä Linkoala työskenteli kaupanalalla esimiestehtävissä lähes 10 vuoden ajan. Hän alkoi pohtia yrittäjyyttä uravaihtoehtonaan ja Laatutakuu-ketjuun hän törmäsi sattumalta. 

”Olin miettinyt, että haluaisin lähteä yrittäjäksi, mutta yrittäjyys yksin ilman taustatukea vaatii hyvin paljon rohkeutta. Eri vaihtoehtoja tutkiessani päädyin Laatutakuun sivuille ja laitoin hakemuksen. Vakuutuin Laatutakuun konseptista jo ensimmäisessä tapaamisessa ja sain tarvittavan tuen ja hyvät avut yrittäjyyden alkuun”, Linkoala kertoo.

Ketjuun liittymisen eduiksi Linkoala mainitsee erityisesti valmiin asiakaskunnan, koska näin yrittäjän ei tarvitse lähteä liikkeelle nollasta. On helpottavaa, että taustalla tukena ovat ketjun kokeneet ammattilaiset ja apua on aina saatavilla.

Pitkän kaupanalan kokemuksen myötä Linkoalasta kumpuaa vahva asiakaspalvelutaito. Siivoustyön kohokohdiksi Linkoala nostaakin asiakaskohtaamiset ja mahdollisuuden parantaa asiakkaan kokemusta siivouspalveluista. ”Tyytyväinen asiakas on tärkein”, Linkoala toteaa.

Yrittäjäksi Linkoala on lähtenyt reippaalla ja positiivisella asenteella. ”Haluan omalta osaltani olla nostamassa siivousalan arvostusta ja teen työni aina ylpeydellä”, Linkoala kertoo.

Franchise News 9.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta