• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laatutakuu vahvistui Turun seudulla - uutena yrittäjänä aloitti Sarbest Omar Pirbal

Laatutakuu-ketju sai vahvistusta lokakuussa, kun Sarbest Omar Pirbal aloitti siivousyrittäjänä Turun seudulla.

Sarbest Omar Pirbalin yritys, L&B Group Oy, tarjoaa siivouspalveluita erilaisiin toimitiloihin sekä taloyhtiöiden tiloihin, asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ennen Laatutakuu-yrittäjäksi lähtemistä Pirbal on työskennellyt monipuolisesti erilaisten alojen yrittäjänä – aiempaa kokemusta löytyy muun muassa rakennusalalta sekä tavarakaupan ylläpidosta.

 Koulutukseltaan Pirbal on rakennusinsinööri. ”Olen haaveillut jo pitkään siivousalan yrittäjyydestä”, Pirbal kertoo. Hän toteaa alalla olevan hyvät mahdollisuudet kasvaa yrittäjänä ja tarjota työtä monipuoliselle joukolle työntekijöitä. Pirbalin lisäksi hänen yrityksensä työllistääkin jo alusta alkaen kolme muuta työntekijää.

”Minulle tärkeintä työn teossa on asiakkaan tyytyväisyys ja hyvän suhteen luominen heidän kanssaan. Haluan tarjota joustavaa palvelua ja hyvää jälkeä. Olen aina valmiina tekemään sitä, mitä asiakas tarvitsee”, Pirbal toteaa.

Laatutakuu-yrittäjyyteen Pirbal päätyi valmiin konseptin ja toimivan markkinoinnin seurauksena. Hän huomauttaa alun helpottuvan paljon, kun on valmis pohja, jolle yrittäjätoimintaa voi alkaa rakentamaan. ”Kaikkea ei olisi aikaa tai mahdollisuutta saada yksin valmiiksi. Pidän kuitenkin siitä, että yrittäjänä pystyn itse luomaan sen kuvion, jonka mukaan alan luomaan yritykselleni toimintalinjoja. Kuitenkin ketjun valmis paketti auttaa, säästää aikaa ja helpottaa alkua”, Pirbal sanoo. Lisäksi hän nostaa esille koulutusten ja paperitöiden avustuksen tärkeänä valttikorttina Laatutakuu-yrittäjyyden aloituksessa.

”Toistaiseksi Laatutakuu-yrittäjyyden aloituksessa on ollut hyvä tunnelma. Aluepäälliköt ovat olleet auttavaisia ja piristäneet päiviä ja kaikki ovat olleet todella mukavia”, Pirbal kertoo. Hyvän alun lisäksi hän kertoo odottavansa tulevaisuutta innolla – hän toivoo pystyvänsä laajentamaan yritystoimintaansa ja työllistämään useampia työntekijöitä jo lähitulevaisuudessa.

Franchise News 15.12.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta