Lahden Patomäessä voi kurvata autokaistalle tilaamaan MaMan

30.1.2025

Kokenut yrittäjä Rawaz Khorshid tarttui välittömästi tilaisuuteen, kun Lahden Patomäelle oli suunnitteilla uudenlainen Rolls-ravintola huoltoaseman yhteyteen.

Patomäen konseptissa erityistä on se, että toimitilat on rakennettu kahteen konttiin,  minkä jälkeen ne on kuljetettu paikan päälle.

– Meidän oli tarkoitus avata jo viime vuoden alkupuolella, mutta kuljetusalan lakkojen takia kopin toimitus viivästyi. Joka tapauksessa prosessi oli nopea: asfaltoinnin sekä vesi- ja sähkötöiden jälkeen valmiit liiketilat vain tuotiin paikalle ja pian vietettiinkin jo avajaisia, yrittäjä kertoo.

Tiloissa on 30 asiakaspaikkaa, mutta Rolls toimii huoltamon yhteydessä myös drive-in-konseptilla.

– Asiakkaat tykkäävät ruokailla drive-in-kaistasta huolimatta myös paikan päällä, Khorshid tuumaa.

Rolls rikastaa Patomäen ruokatarjontaa

Yrittäjän mukaan Rolls on otettu alueella loistavasti vastaan. Päivisin lähialueen työntekijät käyvät hakemassa Rollsin reilusta tarjonnasta vaihtelua työpaikkaruokaloiden vaihtoehtoihin.

– Olemme auki aamukuudesta iltayhdeksään, ja autokaista palvelee viikonloppuisin keskiyöhön saakka. Aamuisin ja päivisin meillä käy paljon ammattiautoilijoita, iltapäivisin puolestaan läheisen rivitaloalueen perheet ovat löytäneet meidät, yrittäjä kertoo.

Khorsid uskoo, että Rollsin menestyksen taustalla piilee uutuudenviehätys.

– Lahtelaiset ovat uteliasta kansaa, mutta kaikki ruokakonseptit eivät täällä toimi. Olen vahvasti sitä mieltä, että kannattaa tehdä jotain, jota ei jo ole – eikä lähistöllä ole toista Rollsia.

Kuponkikampanja toi loppuvuoteen vipinää

Loppuvuonna Patomäellä päätettiin toteuttaa “vanhan ajan kuponkikampanja”, jotta uudet asiakkaat tulisivat tutustumaan Rollsin tarjontaan.

– Hyvät kuponkitarjoukset saivat toden teolla ihmiset liikkeelle ja kokeilemaan Rollsin tuotteita. Minä ja koko kuuden hengen tiimi, joka minulla on töissä, saimme paiskia keittiöhommia yötä päivää, Khorshid naurahtaa ja jatkaa:

– Onneksi Rollsin tuotteiden valmistaminen on helppoa ja ohjeet hyvät. Tämä konsepti menestyy kiireessäkin.

Rawaz Khorhsidilla on aiempaakin kokemusta ravintoloiden avaamisesta, ja hän ymmärtää, ettei uutta toimipistettä löydetä yhdessä yössä.

– Meillä on mennyt tosi hyvin ensimmäinen puoli vuotta ja koko ajan menee paremmin, yrittäjä toteaa.

 

 

 

Leave a Reply