• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laura Tarkka on Gigantin uusi toimitusjohtaja

Laura Tarkka nimitetään Gigantti -ketjun uudeksi toimitusjohtajaksi joulukuusta 2020 alkaen.

1.12.2020 Laura Tarkka aloittaa kodinelektroniikkaketju Gigantin uutena toimistusjohtajana, edeltäjänsä, norjalaisen Trygve Hilleslandin siirtyessä pois toimitusjohtajan tehtävästä.

Laura Tarkka on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Hän on toiminut viimeksi Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtajana. Tarkka tunnetaan hotelliketjun johtamisen lisäksi työstään entisen Diacorintalous- ja varatoimitusjohtajana, Fazer Food Servicen talousjohtajana sekä pankkiirina. 

Tarkka ottaa uuden tehtävän vastaan uteliaana ja täynnä intoa. "Olen viime vuodet ollut kehittämässä brändättyjä palveluja,ja näen, että myös Gigantti on kehittymässä vahvasti kokonaispalvelun suuntaan. Haluan olla mukana jatkamassa Gigantin menestystarinaa ja luomassa suomalaisille mahdollisimman toimivaa, monikanavaista ja arjessa kiinni olevaa asiakaskokemusta, jonka tulee parhaimmillaan olla jopa elämys”, Tarkka sanoo. 

Gigantti on ollut yksi koronakevään voittajista ja toimialansa markkinajohtaja, jonka liikevaihto kasvoi edellisvuodesta noin 34 miljoonalla eurolla yltäen ennätykselliseen 596 miljoonaan. Ala on myös hyvin kilpailtu ja asiakkaat pitää saada palaamaan jatkossakin. Asiakasuskollisuuteen Tarkka uskoo olevan avaimena työntekijät. Tarkan yksi johtamisteesi kuuluukin: ”Jos haluat tietää, miten yritys on pärjännyt menneisyydessä, katso tilinpäätöstä. Jos haluat tietää, kuinka yrityksellä menee nyt, tutki asiakastyytyväisyyttä. Jos haluat tietää, miten yritys tulee pärjäämään tulevaisuudessa, keskity henkilöstöön”.

Tarkka korostaa myös yritysten yhteiskuntavastuuta. ”Yritysten yhteiskuntavastuu on mitä suurimmassa määrin myös vastuuta henkilöstöstä: heidän työllistymisestään, kehittymismahdollisuuksistaan ja hyvinvoinnistaan. Näistä asioista huolehtiminen ei ole aina helppoa tai hauskaa, mutta se on välttämätöntä”, Tarkka toteaa.

Gigantti on osa norjalaista Elkjøp -konsernia, jonka puolestaan omistaa monikansallinen Dixons Carphone. Elkjøp Nordicin toimitusjohtaja Erik Gunset Sønsterud on erittäin tyytyväinen saadessaan Tarkan Suomen Gigantin toimitusjohtajaksi. ”Olemme todella iloisia ja tyytyväisiä, että saamme Tarkan kaltaisen, näkemyksellisen ja kokeneen johtajan luotsaamaan Suomen Gigantin toimintaa. Hänellä on juuri sellaista intoa ja todistettua osaamista, erityisesti palveluiden saralta, jonka näemme Gigantin tulevaisuuden kannalta oleelliseksi", Sønsterud sanoo.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 5.10.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta