• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Maailman suurin juhlatarvikemyymäläketju Partyland avasi toisen Suomen myymälänsä Jyväskylään

Juhlatarvikemyymäläketju Partyland avasi toisen Suomen myymälänsä Jyväskylään 24.3.2022. Yrittäjinä toimivat Riikka ja Matti Penttilä (Riimat Oy).

Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju, joka on erikoistunut onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Partylandista löytyy juhlatarvikkeet niin ristiäisiin, häihin, syntymäpäiville kuin firman juhliinkin. Suomessa ketju avasi ensimmäisen myymälänsä Helsingin Pasilaan, kauppakeskus Triplaan vuoden 2020 syyskuussa.

Ketjun toinen Suomen myymälä avautui Jyväskylään 24.3.2022. Jyväskylän kauppakeskus Forumissa sijaitsevan myymälän yrittäjinä toimivat Riikka ja Matti Penttilä (Riimat Oy).

Penttilän yrittäjäpariskunnalta löytyy kokemusta niin vähittäiskaupasta kuin liikkeenjohtamisestakin. Riikka opiskeli aikoinaan tekstiilitekniikan insinööriksi ja opiskeluidensa ohella ja vielä valmistumisensa jälkeenkin hän työskenteli Dressmann -vaateketjussa myyjän ja myymäläpäällikön tehtävissä. Dressmannilta Riikka siirtyi H&M-vaateketjuun myymäläpäälliköksi. Vaatekaupassa työskentelyvuosien jälkeen Riikka toimi sairaalapesula-alalla palveluesimiehenä vastaten pesulatoiminnasta. Matti on puolestaan rakentanut uraansa IT-alalla työskennellen siellä päivätyössä edelleen Partyland-yrittäjyyden lisäksi.

Riikka ja Matti ovat aina olleet kiinnostuneita yrittäjyydestä ja franchisingyrittäjyys tuntui heistä sopivalta ja turvalliselta vaihtoehdolta. ”Olemme molemmat yrittäjätaustaisista perheistä ja sen myötä yrittäjyys tuntui luonnolliseltakin uravaihtoehdolta. Partylandista kiinnostuimme, koska se on mielestämme uudenlainen ja uniikki ketju Suomessa. Suomalaiset ovat aikaisemmin olleet melko vaatimattomia juhlijoita, mutta somen myötä juhlat ovat tulleet suomalaisille tutuiksi ja näin uskomme Partylandin konseptin toimivan Suomessa erinomaisesti ja Partylandin tuotteille ja palveluille riittävän kysyntää. Ja on suorastaan ilo palvella juhlia suunnittelevia asiakkaita, jotka ovat jo myymälään tullessaankin hyvällä tuulella hankkien tarvikkeita juhliinsa”, Riikka kertoo. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme Partyland-yrittäjiksi. Vaikka Partyland antaa meille valmiin konseptin, silti voimme yrittäjinä vaikuttaa moneen asiaan tehden myymälästä avain omannäköisen. Myymälä on saanut asiakkailta paljon kehuja ja se onkin todella näyttävä ja erottuu massasta. Sijaintimme Jyväskylän Forum-kauppakeskuksen 3. kerroksessa kävelykadulla on myös loistava”, Riikka jatkaa.

Partyland Finland Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Mannila iloitsee ketjun toisen myymälän avauksesta. ”Juhlatarvikkeiden markkinat ovat erittäin suuret ja kysyntä Suomessa vain kasvaa. Tämä oli todella hieno juttu, että Suomen ketjun toinen myymälä avautui ja sitä johtaa Penttilän yrittäjäkaksikko. On ollut mahtavaa seurata, kuinka innoissaan Penttilät ovat koko ajan olleet. Myymälästä tuli kerrassaan upea ja oli ilo seurata avajaispäivänä, kuinka paljon siellä vieraili kiinnostuneita asiakkaita”, Mannila kertoo tyytyväisenä.

Franchise News 31.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta