• Facebook
  • x
  • Linkedin

Multiyrittäjä Juho Timberg avasi kahdeksannen Kotipizza-ravintolansa

Tampereelle Aleksis Kiven kadulle avautui syyskuussa uusi Kotipizza-ravintola. Yrittäjänä toimii Kotipizza-multiyrittäjä Juho Timberg, jolla on entuudestaan seitsemän Kotipizza-ravintolaa.


Kotipizza-yrittäjä Juho Timberg (Grebmit Oy) on vuosien saatossa ottanut luotsattavakseen seitsemän Kotipizza-ravintolaa.


Ensimmäisen Kotipizza-ravintolansa Timberg avasi Tampereen Tesomalla vuonna 2014. Tämän jälkeen Timberg on avannut uusia Kotipizza-ravintoloita keskimäärin yksi per vuosi -vauhdilla. Tesoman lisäksi hänellä on Tampereella Kotipizza-ravintola myös Pispalassa, Lielahdessa, Tammelassa ja Sammonkadulla.

Vuonna 2020 Timberg lähti Kotipizza-yrittäjäksi myös Nokialle. Toinen Nokian Kotipizza-ravintoloista sijaitsee Citymarketin yhteydessä ja toinen Nokian keskustassa.

29.9.2021 Grebmit Oy:n Kotipizza-ravintolaverkosto kasvoi entisestään, Timbergin avattua uuden Kotipizza-ravintolan Tampereelle Aleksis Kiven katu 10:een. Uuden avauksen myötä Timbergin ravintolat työllistävät kaiken kaikkiaan 90 henkilöä.


Tampereella Aleksis Kiven kadulla sijaitsevan Kotipizzan avajaisia vietettiin 29.9.2021.

Kotipizza-yrittäjyydessä Timberg korostaa ketjun tuen merkitystä. ”Olen todella iloinen siitä, että meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittää toimintaa yhdessä ketjun kanssa. Jatkuva uuden oppiminen sekä ketjulta saamani tuki ovat isossa roolissa liiketoiminnan kasvattamisessa”, Timberg kertoo.

Franchise News 21.10.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta