• Facebook
  • x
  • Linkedin

Multiyrittäjäkolmikon Kotipizza-ravintolaverkosto laajeni Turussa

Kotipizza-multiyrittäjät Ibrahim Mizai, Javad Mirzaee ja Mahmoud Ahmadi ottivat luotsattavakseen Turun Humalistonkadun Kotipizza-ravintolan maaliskuussa 2022.

Turun Humalistonkadun myötä multiyrittäjäkolmikko Ibrahim MizaiJavad Mirzaee ja Mahmoud Ahmadi johtavat yhdessä kolmea Kotipizza-ravintolaa. Joulukuussa 2021 kolmikko avasi Kotipizza-ravintolat Lietoon ja Turun Satakunnantielle. Helmikuussa 2022 kolmikko luopui kesällä 2021 avaamastaan Oriveden Kotipizzasta, mutta sen sijaan he ottivat 15.3.2022 luotsattavakseen toisen Turun alueella, Humalistonkadulla sijaitsevan Kotipizza-ravintolan.

Lisäksi yrittäjäveljekset Ibrahim Mizai ja Javad Mirzaee toimivat yhdessä yrittäjinä myös kolmessa muussa Kotipizzassa. Vuonna 2018 veljekset aloittivat Kotipizza-yrittäjyyden Kaarinassa, jonka jälkeen he ottivat johdattavakseen myös Kangasalan ja Turun Nummen Kotipizzat.

Mizai iloitsee Kotipizza-liiketoimintansa kasvusta Varsinais-Suomen alueella. ”Mielestämme Turun alueella on hyvät kasvumahdollisuudet ja olemmekin hyvin iloisia siitä, että meille tuli mahdollisuus lähteä Kotipizza-yrittäjiksi myös Humalistonkadun Kotipizzaan”, Mizai toteaa tyytyväisenä.

Franchise News 30.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta