• Facebook
  • x
  • Linkedin

Päivi Heiskanen Talousverkon ketjujohtajaksi

Päivi Heiskanen on aloittanut 1.10.2020 Talousverkon ketjujohtajana. Lokakuusta eteenpäin Heiskanen vastaa ketjujohtajana koko Talousverkon bisneksestä.

Päivi Heiskasella on mittava kokemus niin taloushallinnon parista kuin yrittäjyydestä. Ennen nykyistä ketjujohtajan tehtäväänsä, Heiskanen toimi Talousverkolla aluepäällikkönä sekä oli mukana Talousverkon kehityshankkeissa ja vastasi auditoinneista. Ennen Talousverkko-uraansa Heiskanen ehti työskennellä 20 vuotta tilitoimistoalalla erilaisissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä.Yrittäjäkokemusta Heiskaselle on puolestaan karttunut hänen ollessaan kuusi vuotta perheyrityksensä puikoissa.

Talousverkon hallituksen puheenjohtaja Jari Kolehmainen kuvailee Heiskasen nimitystä täydelliseksi valinnaksi. ”Heiskanen on Talousverkolle täydellinen valinta ketjujohtajaksi sekä poikkeuksellisen laajan ja rautaisen osaamisensa että energisen ja yrittäjähenkisen asenteensa puolesta. Päivin rooli visiomme toteuttamisessa on ensiarvoisen tärkeä, ja juuri hänen kaltaisensa idearikas ja aikaansaava henkilö on omiaan luotsaamaan Talousverkkoa kohti tavoitteitamme”, Kolehmainen sanoo.

Heiskasen johdolla Talousverkko tulee erottautumaan kilpailijoistaan entistäkin paremmin paikallisen ja henkilökohtaisen taloushallinnon palvelun tarjoajana. 

Heiskanen sanoo olevansa erittäin ylpeä ja innostunut Talousverkon palvelukonseptista, joka tuntuu erityisen uniikilta tämänhetkisessä tilitoimistomarkkinassa. "Tarjoamme taloushallinnon palvelua kuin paikallinen pieni pullapuoti: palvelu on henkilökohtaista ja asiakasta lähellä, ja meille voit tulla edelleen juomaan kahvit ja vaihtamaan kuulumiset kirjanpitäjäsi kanssa. Pullantuoksuisten toimistojemme taustalle Talousverkko tuo asiakkaidemme kumppaniksi kuitenkin myös nykyaikaisen taloushallinnon sekä laajan asiantuntija- ja palveluverkoston, joka mahdollistaa asiakkaidemme monipuolisen palvelemisen niin suurella kapasiteetilla, kuin on tarve. Sitä palvelua, jota meiltä ei yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen löydy, ei myöskään tarvita”, Heiskanen kuvailee.

Ketjujohtajana Heiskanen tekee tiivistä yhteistyötä niin  muiden talousverkkolaisten, Talouseverkon asiakkaiden kuin heidän kumppaneidensakin kanssa. Talousverkon pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä työskentelevä Heiskanen iloitsee Talousverkon hyvästä työyhteisöistä. ”Olen ylpeä upeasta kannustavasta yhteisöstämme ja iloinen saadessani työskennellä kaikkien energisoivien ja lahjakkaiden ihmistemme kanssa, ja tarjota parasta mahdollista palvelua monipuoliselle asiakaskunnallemme. Tällaisessa yhteisössä viihdyn, koen työnimua ja haluan antaa parastani.” Heiskanen kiteyttää.

Franchise News 9.10.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta