• Facebook
  • x
  • Linkedin

Pancho Villa avasi uuden ravintolan kauppakeskus Lippulaivaan

Espooseen, uuteen kauppakeskus Lippulaivaan avautui uusi Pancho Villa -ravintola 30.3.2022. Yrittäjänä toimii kokenut franchisingyrittäjä Mohammad Rahim, joka toimii yrittäjänä myös Sellon Pancho Villa -ravintolassa.


Uuteen kauppakeskus Lippulaivaan avautui Mohammad Rahimin toinen Pancho Villa -ravintola maaliskuun lopussa.


Pancho Villa -yrittäjällä Mohammad Rahimilla on vuosien kokemus niin yrittäjyydestä kuin franchisingyrittäjyydestäkin.

Rahim on aikoinaan toiminut vaatealan yrittäjänä reilu 10 vuoden ajan. Sittemmin kokenut yrittäjä kiinnostui franchisingista ja päätyi R-kioskille yrittäjäksi vastaten Espoon Isossa Omenan, Helsingin Lauttasaaren ja Helsingin Hakaniemen R-kioskeista. 

R-kioski-vuosien jälkeen uudet tuulet saivat Rahimin lähtemään Fafa`s -ketjuun yrittäjäksi. Vuonna 2019 hän aloitti Fafa`s -yrittäjänä ensin Isossa Omenassa ja seuraavana vuonna (2020) myös Itäkeskuksen Fafa`s -ravintolassa.

Ravintola-alan franchisingyrittäjyys tuntui Rahimista oikealta valinnalta, mutta Tex Mex -ruoan suurena ystävänä hän haki Pancho Villa -ketjuun yrittäjäksi ja haku tuotti tulosta. Rahim avasi ensimmäisen Pancho Villa -ravintolansa Espoon kauppakeskus Selloon lokakuun lopussa 2021.

Tyytyväisenä Pancho Villa -yrittäjyyteen, Rahim kiinnostui kasvattamaan Pancho Villa -liiketoimintansa.

”Pancho Villan konsepti ja tuote ovat hyvät sekä taustalla ketjun jatkuva tuki vahvistivat päätöstäni ottaa luotsattavaksi uusi Pancho Villa -ravintola, mikäli sopiva tilaisuus tulisi”, Rahim kertoo.

Rahimin haave toisesta Pancho Villa -ravintolasta toteutui. ”Kun mahdollisuus lähteä yrittäjäksi Lippulaivan Pancho Villaan tuli, en epäröinyt. Lippulaiva on sijainniltaan niin hyvällä paikalla ja uskon, että asiakkaita riittää isossa kauppakeskuksessa, niin kuin on jo osoittautunut ensimmäisten viikkojen aikana, jonka olemme olleet auki”, Rahim iloitsee.Franchise News 21.4.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta