Pancho Villa -ketju kokoontui vuoden viimeiseen yrittäjäpäivään 12.12. Tampereelle.
Pancho Villan yrittäjäpäivä toi yhteen yrittäjiä ympäri Suomen keskustelemaan kuluneen vuoden saavutuksista ja rakentamaan pohjaa tulevan vuoden tärkeimmille tavoitteille. Viime vuonna aloitettu perinne palkita parhaita ravintoloita sai ansaittua jatkoa tänäkin vuonna.
– On hienoa, että meillä on mahdollisuus koota yrittäjät yhteen. Ketjumme on kasvanut jatkuvasti, joten tällaiset tapahtumat ovat tärkeä tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon, Pancho Villan varatoimitusjohtaja Teemu Vanharanta toteaa.
Yrittäjäpäivän huipentuma – palkintojenjako
Päivän kohokohta oli neljän ravintolan palkitseminen kahdessa kategoriassa. Parhaan myynnin noston kategoriassa palkinnot menivät Pancho Villa Express Tornioon ja Pancho Villa Lempäälään. Vuoden laadukkaimmat Pancho Villat -palkinnot saavuttivat Pancho Villa Express Asikkala ja Pancho Villa Tikkurila.
– Palkitseminen on yksi odotetuimmista teemoista yrittäjäpäivässä. Tunnelma on aina jännittynyt ja innostunut, kun palkittavia julkistetaan, Pancho Villan luova johtaja Esa Huotari kertoo.
Palkintojenjako ei kuitenkaan ole pelkkää juhlaa, vaan myös osoitus ketjun yrittäjien omistautumisesta ja kovasta työstä. Jokainen palkittu ravintola on esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun toiminnan laatua kehitetään systemaattisesti.
Yhteistyöllä kohti uutta vuotta
Yrittäjäpäivä tarjosi paitsi tilaisuuden juhlia menestystä myös mahdollisuuden pohtia yhdessä tulevan vuoden haasteita ja mahdollisuuksia. Pancho Villa -ketjun franchisingtoiminta on vahvassa kasvussa, ja yhteisöllisyys sekä jatkuva kehitys ovat sen kulmakiviä.
– Pancho Villa on paljon enemmän kuin yksittäinen ravintola. Se on verkosto, jossa yrittäjämme tukevat toisiaan ja kehittävät yhteistyössä ketjujohdon kanssa ketjua, Vanharanta summaa.