• Facebook
  • x
  • Linkedin

PINJA PAASIMAA ALOITTI KOTIPIZZA -YRITTÄJÄNÄ KAJAANISSA

Kajaanin Sirkunpolun Kotipizza -yrittäjänä aloitti heinäkuussa Pinja Paasimaa.

Ennen ryhtymistään Kotipizza -yrittäjäksi oli 21-vuotiaalle Pinja Paasimaalle ehtinyt nuoresta iästään huolimatta kertyä kokemusta Kotipizzassa työskentelystä jo usealta vuodelta. Muhokselta kotoisin oleva Paasimaa muutti 15-vuotiaana Ouluun. Opiskellessaan lukiossa 2. luokalla, hän alkoi opintojen ohella työskentelemään Kotipizzassa, ensin siivoojana ja sitten kassalla. Ylioppilaaksi Paasimaa valmistui joulukuussa 2017, jonka jälkeen hän jatkoi edelleen työskentelyä Kotipizzassa: ensin leipurin tehtävissä ja sitten työskennellen vuoropäällikkönä.

Paasimaa piti työstään ja mietti, että miksei hän tee tätä itselleen ryhtyen Kotipizza -yrittäjäksi. Vähitellen päätös Kotipizza -yrittäjyydestä vahvistui ja Kajaanista tarjoutui mahdollisuus, kun Sirkunpolun Kotipizzaan haettiin yrittäjää. Tästä seurasi muutto Oulusta Kajaaniin. Heinäkuussa 2020 Paasimaa aloitti Kotipizza -yrittäjänä Kajaanissa Sirkunpolun Kotipizzassa. 


Kotipizza -yrittäjyys onkin lähtenyt Paasimaalla menestyksekkäästi käyntiin. Lisäksi energinen Paasimaa aloitti työn ohella, syyskuussa 2020 opiskelemaan myös yrittäjän ammattitutkintoa. Nuori yrittäjä näkee tulevaisuuden valoisana ja pitää hyvin mahdollisena liiketoiminnan kasvattamista, mikäli tilaisuus siihen tulee.

Franchise News 6.11.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta