• Facebook
  • x
  • Linkedin

PITKÄN LINJAN KOTIPIZZALAINEN JARI MÄNNISTÖ AVASI TOISEN KOTIPIZZA -RAVINTOLAN PORIIN

Jari Männistön pizzaura alkoi jo ennen Kotipizzaa, lähes 40 vuotta sitten Vaasasta, Rabbe Grönblomin pizzeriasta. Vuonna 2014 pitkän linjan kotipizzalainen ryhtyi itse Kotipizza -yrittäjäksi. 9.10.2020 Männistö avasi toisen Kotipizza-ravintolansa Poriin.

 

Jari Männistöllä on nyt Porissa kaksi Kotipizza -ravintolaa, joissa hän työskentelee yhdessä vaimonsa Sari Männistön kanssa.

Jari Männistöllä on pitkä kokemus sekä pizza-alasta että Kotipizzassa työskentelystä. 38 vuotta sitten armeijasta päästyään Männistö aloitti työskentelemään Vaasassa Rabbe Grönblomin O sole mio- ja Marco Polo -pizzerioissa, jonka jälkeen työskenteli myös Grönblomin perustamassa Pizzeria N:o 1 -ketjun ensimmäisessä pizzeriassa. Kun Grönblom vuonna 1986 perusti Vaasassa Kotipizzaa, oli Männistö mukana kehittämistyössä. Tämän jälkeen Männistö työskentelikin Vaasassa useassa Kotipizza -ravintolassa.

Vuonna 1989 - 1990 Männistö opiskeli itselleen kiinteistöhoitajan tutkinnon. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kiinteistöhoitajan tehtävissä. Kotipizza ei silti unohtunut, sillä Männistö jatkoi edelleen työskentelyä myös Kotipizzassa muiden töiden ohella.

Vaikka pizzanpaiston ja Kotipizza -ravintolassa työskentelyn Männistö tunsikin perinpohjaisesti, itse yrittäjäksi ryhtymistä hän pohti aina vuoteen 2014 asti. Kun Kotipizza  -ketju v. 2014 tarjosi mahdollisuutta lähteä yrittäjäksi Vaasaan, Männistö tarttui tilaisuuteen.  Hän toimi Vaasassa kahden Kotipizza -ravintolan yrittäjänä: Korsholman Puistikon Kotipizzassa v. 2014-2018 ja Runsorissa v. 2015.

Vaasasta Männistön tie johti kuitenkin Poriin, jossa hän vuonna 2017 avasi Kauppakeskus Puuvillassa Kotipizza- ravintolan. Pari vuotta sitten Männistö opiskeli yrittäjän erityisammattitutkintoa. ”Opinnoissa suunnittelin liiketoiminnan laajentamista ja sen seurauksena lähti idea toisen ravintola avauksesta. 9.10.2020 toinen Porin Kotipizza -ravintolani sitten aukesi aivan Porin keskustaan. Ja voihan olla, että vielä kolmaskin ravintola aukeaa tulevaisuudessa.”, Männistö toteaa.

Franchise News 23.10.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta