• Facebook
  • x
  • Linkedin

Ramazan Nazari eteni Kotipizza-työntekijästä yrittäjäksi uuteen Mänttä-Vilppulan Kotipizzaan

Mänttä-Vilppulaan avautui maaliskuun lopussa uusi Kotipizza-ravintola. Yrittäjänä toimii Ramazan Nazari, jolla on jo vuosien kokemus Kotipizzassa työskentelystä.

Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä Ramazan Nazari oli työskennellyt jo kuuden vuoden ajan Kotipizzassa. Vuonna 2015 Nazari aloitti työt Espoossa, Espoonkeskuksen Kotipizzassa. Tämän jälkeen hän työskenteli Helsingissä Lauttasaaren, Herttoniemen ja Laajasalon Kotipizzoissa, Vantaalla Myyrmäen Kotipizzassa sekä lisäksi Tuusulan ja Hangon Kotipizza-ravintoloissa.

Vuodet olivat tuoneet Nazarille vankan kokemuksen Kotipizzassa työskentelystä ja kiinnostus Kotipizza-yrittäjyyttä kohtaan heräsi. ”Olin työskennellyt Kotipizzassa työntekijänä ja ravintolapäällikkönä jo pitkään. Osasin hommat, tunsin Kotipizzan konseptin ja pidin työstäni ja pohdin, miksen tekisi tätä itselleni ollen yrittäjä”, Nazari kertoo.

”Hain yrittäjäksi Kotipizzaan ja kun mahdollisuus lähteä Mänttä-Vilppulaan Kotipizza-yrittäjäksi tuli, tartuin tilaisuuteen. Ravintolani avautui 31.3.2022 ja se on saanut todella hyvän vastaanoton. Pizzannälkäisiä asiakkaita on riittänyt”,  Nazari toteaa.


"Olen iloinen, että Kotipizza on tarjonnut minulle vuosien saatossa mahdollisuuden kehittyä työntekijänä avaten oven myös tähän Kotipizza -yrittäjyyteen", Nazari kertoo tyytyväisenä.

Franchise News 12.4.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta