• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Rolls Kaukovainiossa uutena yrittäjänä Mika Stenius

Oulun Kaukovainion Rolls sai huhtikuun alussa uuden vetäjän Mika Steniuksen aloittaessa siellä uutena yrittäjänä. 

Uudet tuulet puhaltavat Oulun Kaukovainiossa Mika Steniuksen ottaessa haltuunsa sekä Rolls-ravintolan että samalla koko Teboil-liikenneaseman edellisten yrittäjien jäädessä eläkkeelle.

Stenius kertoo ensimmäisen kuukauden sujuneen työntäyteisesti, konseptiin perehtyen. ”Olen tehnyt pitkää päivää tässä kassalla”, Stenius toteaa hymyillen. 

Kassahommat ovat Steniukselle tuttuja, sillä hän on aiemmin työskennellyt muun muassa K-kauppiaana. Myös myynnin parista on miehelle kertynyt kymmenien vuosien kokemus. Kun Helsingissä ja Tampereella vietettyjen vuosien jälkeen kotiseuduilta tarjoutui mahdollisuus, päätyi Stenius liikenneaseman yrittäjäksi. 

”Rolls oli minulle jo ennestään tuttu, koska olemme perheen kanssa vuosien ajan matkustaneet Ouluun Tampereelta tai Helsingistä, ja matkalla on aina pysähdytty Rollsiin herkuttelemaan”, Stenius kertoo. 

Kaukovainio tunnetaan suosittuna lounaspaikkana myös läheisen oppilaitoksen oppilaiden ja työmiesten keskuudessa. ”Vaikuttaa siltä, että nuorisolle maistuvat hampurilaiset paremmin kuin kouluruoka”, Stenius hymähtää. 

Yrittäjä itse toivoisi näkevänsä asiakaskunnassa enemmän perheitä. ”On aina niin hienoa nähdä perheitä viettämässä aikaa yhdessä hyvästä ruuasta nauttien”, Stenius toteaa. 

Rollsissa on noin 46 asiakaspaikkaa ja kesällä annoksia pääsee nauttimaan aurinkoisella terassilla. Kotiin aterioita kuljettaa Foodora. 

Uudella yrittäjällä ei ole aikomusta pistää kaikkea uusiksi, mutta pieniä muutoksia on tulossa. ”Ainakin somenäkyvyyttä on tarkoitus parantaa ja lähteä mukaan erilaisiin kampanjoihin. Nyt ollaan vasta niin alussa, että aion kunnolla perehtyä ja perehdyttää henkilökunnan ja ennen kaikkea varmistaa, että laatu pysyy ennallaan”, Stenius kertoo.

Franchise News 10.5.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta