Rolls Sveitsinhovi sai uuden yrittäjän

Tutulla liikepaikalla oli helppo lähteä yrittäjäksi

Hyvinkään Sveitsinhovin Rollsin yrittäjä vaihtui keväällä lennossa, kun talossa vuodesta 2007 saakka ollut Mirja Holm-Tuiskula päätti ottaa ravintolan omakseen edellisen yrittäjän luopuessa toiminnasta.

Hetken kiinni olleen ravintolan herkkuja oli kaivattu, kun Rolls taas avasi ovensa. Sveitsinhovin asiakkaiden suosikkeja ovat selvästi ikisuosikit MaMa-ateria sekä Bacon-ateria.

– Omaksi suosikikseni on vuosien kuluessa sen sijaan muodostunut Kana-ateria curry-dipillä, Holm-Tuiskula mainitsee.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Holm-Tuiskula toimii yrittäjänä, mutta kynnys kokeilla yrittäjyyttä oli matala, sillä liikepaikka ja sen asiakkaat ovat hänelle ennestään tuttuja.

– Täällä olen ollut avajaisista alkaen töissä, joten osaan kaikki hommat jo valmiiksi. Edellisten yrittäjien luopuessa toiminnasta päätinkin ottaa itse homman haltuun. Voin jatkaa tässä ainakin eläkeikään asti, Holm-Tuiskula naurahtaa.

Uusi Rolls työllistää kahdeksan työntekijää

Vaikka Sveitsinhovissa on myös muuta ruokatarjontaa, Rolls on Holm-Tuiskulan mukaan hyvä lisäpalvelu.

– Kun aikuiset ottavat lounaan, nuorille ja lapsille maistuvat Rollsin herkut, yrittäjä tähdentää.

Sveitsinhovin tulevaisuus näyttää valoisalta. Uudella yrittäjällä on apunaan kahdeksan työntekijää, joista osa on Holm-Tuiskulan tapaan aiemminkin työskennellyt Sveitsinhovissa.

– ”Oikea kätenikin” eli vuoropäällikkö on minulle tuttu jo vuodesta 2007. Arvostan sitä, ettei tarvitse olla koko ajan perehdyttämässä ja selittämässä, kuinka asiat toimivat, Holm-Tuiskula toteaa.