• Facebook
  • x
  • Linkedin

Sanna Hotasen ja Visa Suojasen Kiinteistömaailma-asuntomyymälät muodostavat Keski-Suomen suurimman yksityisen välitysliikkeen

Jyväskylän Kauppakadun Kiinteistömaailmassa uusina yrittäjänä aloittivat Sanna Hotanen ja Visa Suojanen ostettuaan liiketoiminnan Jussi Kauliolta. Hotanen ja Visa toimivat yrittäjänä myös Jyväskylän Tourulan sekä Himoksen asuntomyymälöissä muodostaen nyt kaupan jälkeen Keski-Suomen maakunnan suurimman yksityisen välitysliikkeen.

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourulan yrittäjäkaksikko Sanna Hotanen ja Visa Suojanen ovat ostaneet Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakadun liiketoiminnan Jussi Kauliolta. Jyväskylän molemmat Kiinteistömaailman asuntomyymälät ovat näin Hotasen ja Suojasen omistuksessa, ja kolmen toimipisteen – Jyväskylän Kauppakadun, Tourulan sekä Himoksen - myötä vahvistuu Keski-Suomen maakunnan suurin yksityinen välitysliike.


Sanna Hotanen on toiminut Kiinteistömaailma-yrittäjä Jyväskylässä seitsemän vuoden ajan. Keski-Suomessa lukuisissa asuntokaupoissa tutuksi tullut kiinteistönvälittäjä Visa Suojanen aloitti Hotasen yrittäjäkumppanina viime vuonna.

Kiinteistömaailma Jyväskylä Kauppakadun seitsemän asuntokaupan ammattilaista jatkavat asiakkaiden palvelua ja toimeksiantojensa hoitoa uusien yrittäjien johdolla. Jyväskylän lisäksi Hotasen ja Suojasen toimipaikkaverkostoon kuuluu myös Himos, jossa työskentelee kaksi kiinteistönvälittäjää.

”Meillä on nyt Jyvässeudulla koossa yhteensä 25 asuntokaupan osaajan joukkue, jonka yhteistyön kaikkein tärkein tavoite on asiakkaan ensiluokkainen palvelu. Koko joukkueemme kontaktit ja verkostot ovat käytössä, jotta löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle myyntiimme annetulle asunnolle tai kiinteistölle”, sanovat Hotanen ja Suojanen.

Franchise News 24.3.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta