Sellon uutta Pancho Villa -ravintolaa luotsaa kokenut franchisingyrittäjä Mohammad Rahim

Espooseen, kauppakeskus Selloon avautui lokakuun lopussa uusi Pancho Villa -ravintola, jossa yrittäjänä toimii Mohammad Rahim.


28.10.2021 Espooseen, kauppakeskus Selloon avautui uusi Pancho Villa -ravintola.

Pancho Villa -yrittäjällä Mohammad Rahimilla on vuosien kokemus niin yrittäjyydestä kuin franchisingyrittäjyydestäkin.

Aikoinaan lukion ja sairaanhoitajaopintojen jälkeen Afganistanista kotoisin oleva Rahim teki ensin tulkkaustöitä ja sitten alkoi työskentelemään vaateliikkeessä. Koska yrittäjyys kiinnosti Rahimia, hän perusti oman vaatealan yrityksen, joka toi maahan vaatteita, joita myi edelleen tukkuun.

11 vuoden vaatealabusineksen jälkeen Rahim kiinnostui franchisingyrittäjyydestä. Hän haki ja pääsi R-kioski-ketjuun yrittäjäksi vastaten kolmesta R-kioski-ketjun kioskista, joista yksi sijaitsi Espoon Isossa Omenassa, yksi Helsingin Lauttasaaressa ja kolmas Helsingin Hakaniemessä.

Franchisingyrittäjyys tuntui Rahimista hyvältä, mutta suurena ruoan ja kokkauksen ystävänä Rahim halusi jotain muuta päätyen hakemaan Fafa`s -ketjuun yrittäjäksi. Haku tuotti tulosta vuonna 2019 hänen aloittaessaan Fafa`s -yrittäjänä ensin Isossa Omenassa ja seuraavana vuonna (2020) myös Itäkeskuksen Fafa`s -ravintolassa. 

Rahim kaipasi uusia tuulia ja luopui Fafa`s-yrittäjyydestä parin vuoden jälkeen. Koska ravintola-alan franchisingyrittäjyys tuntui kuitenkin Rahimista omalta jutulta, Tex Mex -ruoasta intoutuneena hän haki Pancho Villa -ketjuun yrittäjäksi.


”Olin jo aikaisemmin ollut kiinnostunut Pancho Villa -yrittäjyydestä. Asuessani Tampereella, kävin paikallisessa Pancho Villa -ravintolassa asiakkaana ja tykästyin sen tarjoamaan ruokaan ja ravintolan ilmapiiriin. Näin vahvistui kiinnostus hakea Pancho Villa -yrittäjäksi. Olin yhteydessä ketjuun ja haku tuotti tulosta.”, Rahim kertoo.

”Sellon Pancho Villa -ravintolani on ollut nyt kuukauden auki ja se on saanut asiakkailta hyvän vastaanoton. Lisäksi olen saanut ketjulta todella hyvän alkuperehdytyksen. On ollut koko ajan tunne, että ikinä ei ole yksin, vaan aina saa tukea ketjulta.”, Rahim toteaa tyytyväisenä.


Franchise News 29.11.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta