• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talenomille uusia franchisingyrittäjiä Kotka-Haminaan ja Vantaa Aviapolikseen

Talenomin uusina franchisingyrittäjinä aloittavat syyskuussa Jussi Auvinen sekä Jari Rintala.

Talenom Oyj on solminut uudet franchising-sopimukset, joiden myötä 1.9.2021 Jussi Auvinen aloittaa Talenomin franchising-yrittäjänä Kotka-Haminassa ja Jari Rintala Vantaa Aviapoliksessa. Talenomilla on tämän jälkeen yhteensä 23 franchising-yrittäjää.

Franchising-toimintamallissa itsenäiset tilitoimistoyrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot hankkien uusia asiakkuuksia Talenomille. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.

”On hienoa saada kasvavaan ketjuumme uusia franchising-yrittäjiä. Uusien yrittäjien myötä saamme lisää vauhtia orgaaniseen kasvuumme. Toivotamme Jussin ja Jarin tervetulleeksi Talenomin joukkueeseen ja toivotamme heille menestystä asiakkaidemme auttamiseen”, sanovat Talenomin toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala sekä franchising liiketoiminnasta vastaava johtaja Jouni Härkönen.

Franchise News 22.6.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta