Taloasema palkitsi yrittäjiään – palkintojen teemana Taloasema-fiilis

Tänä vuonna yhteisenä teemana palkinnoille oli Taloasema-fiiliksen välittyminen. Taloasema-fiiliksellä tarkoitetaan positiivisuutta, paikallisuutta, ennakkoluulottomuutta, ylpeyttä omasta tekemisestä, suoraselkäisyyttä, läpinäkyvyyttä, edelläkävijyyttä ja yhdessä tekemistä.

Vuoden taloasemalainen

Marko Andersin, Taloasema Riihimäki-Lahti-Hämeenlinna

Vuoden taloasemalainen toimii esimerkillisesti, pitää työstään ja antaa sen näkyä. Hän tarttuu toimeen ja tuo mahdollisia ongelmakohtia esille ja ratkoo asioita jo ennen kuin niistä ehtii muodostua ongelmia. Hän kehittää osaamistaan sekä toimintaansa kohti parempaa asiakaskokemusta. Tekemisessään hän pitää riman korkealla, mutta lähestymisen kynnyksen matalalla.

Vuoden yhteistyön edistäjä

Anuliina Sarajärvi, Taloasema Pudasjärvi-Oulu-Kuusamo

Vuoden yhteistyön edistäjä on aktiivinen toimija ketjussa. Hän näkee mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät solmukohtia ja hän rakentaa siltoja solmujen yli. Hän on esimerkillään osoittanut, että taloasemalaiset puhaltavat yhteen hiileen.

Vuoden Taloasema-teko

Taloasema Kemi, palovaroittimien asennuspalvelu

Luomme alan uutta normaalia. Vuoden Taloasema-teossa näkyy mallikelpoinen toiminta asiakkaiden, työyhteisön, sidosryhmien tai koko ketjun hyväksi. Teko voi olla esimerkiksi palvelu, toiminto tai prosessi, joka sopii malliksi muillekin.

Vuoden Taloasema-isännöitsijä

Anett Niemi, Taloasema Riihimäki

Vuoden Taloasema-isännöitsijä on asiantunteva ja aktiivinen toimeenpanija, joka ymmärtää työnsä vastuullisuuden. Hän käyttää aktiivisesti ketjun järjestelmiä työnsä tukena ja kehittää aktiivisesti osaamistaan. Asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Hän pitää riman korkealla, mutta lähestymisen kynnyksen matalalla.

Vuoden Taloasema-ammattilainen

Riitta Penttinen, Taloasema Espoo-Järvinen

Vuoden Taloasema-ammattilainen pitää huolta, että taloyhtiön arki on sujuvaa. Hän on oman työnsä osaava ammattilainen, joka pitää riman korkealla, mutta lähestymisen kynnyksen matalalla. Hän on ylpeä tekemisestään ja tekee työnsä sydämellä. Osaamisellaan hän tukee työyhteisöään. Hän kehittää osaamistaan aktiivisesti.